Ezek futottak még a Nintendo Direct szeptemberi adásában

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 14.
  • Hír
Link másolása
Nem csupán a jelentős címekről szólt a Nintendo Direct mai bemutatója, sok más érdekes játékot is elcsíphettek a műkedvelők. Belenézhettünk az új Prince of Persiába és a Detective Pikachu Returnsbe is többek között.

A mai trendek azt mutatják, hogy a Nintendo jelenleg remaster- és remake-lázban ég, több évtizedes klasszikusok térnek vissza megújult formában - legalábbis a Direct szeptemberi adásából erre következtethettünk. Ezen kívül számos más bejelentéssel és friss látnivalóval szolgált a kiotói vállalat, ezekből szemezgetünk most.

Another Code Recollection

Jövő január 19-én az Another Code mindkét játéka megjelenik Switchen, ezek az Another Code: Two Memories és az Another Code R: A Journey Into Lost Memories. Előbbi DS-re jelent meg 2005-ben, míg az utóbbi Wii-re négy évvel később. 

Mario Kart 8 Deluxe

Nincs megállás Mario Kart 8-fronton, bejelentették a Deluxe Booster Course DLC-csomag hatodik hullámát, amely 8 új klasszikus pályát - köztük a Mario Kart Wii Daisy Circuit frissitett változatát - illetve egy rakás új karaktert (Diddy Kong, Funky Kong, valamint Pauline és Peachette).

Unicorn Overlord

Az Atlus és a Vanillaware összefogott egy teljesen új IP fejlesztésében, ennek gyümölcse az Unicorn Overlord, amely az Ogre Tactics és a Final Fantasy Tactics szerelemgyerekének tűnik. Egy hatvan karaktert megmozgató epikus fantasy kalandot élhetünk át benne 2024 márciusában.

Splatoon 3

Egy vadonatúj sztoriszállal rendelkező DLC érkezik a festékszórós mókához 2024 tavaszán. A Side Order DLC-hez a számos kihívást tartogat a szezonbérlet birtokosainak, rendkivül újrajátszható módon.

Prince of Persia: The Lost Crown

Egy teljesen új előzetest kapott az oldalnézetes Prince of Persia: The Last Crown, amely 2024. január 18-án érkezik Switchre, az előrendelés már él! Mentsd meg a Herceget és egyúttal a világot is.

Horizon Chase 2

Mától érhető el Switchen és PC-n az egyedi grafikával felvértezett autóverseny legújabb része, amihez a launch trailer dukál!

Super Crazy Rhythm Castle

November 14-én Nintendo Switchre is megjelenik a zenei puzzle-játék, amiben fejtörőket oldunk meg, főellenségekkel harcolunk.

SPYxANYA: Operation Memories

A játékban a cél az, hogy minőségi időt biztosítsunk kicsiny családunknak, olyanokat, amelyek szép emlékekké alakulnak idővel,. A kirándulások mellett egyedi minijátékokat tolhatunk le, és stílusosan öltöztethetjük karaktereinket.

SaGa Emerald Beyond

Jövőre Swichen is tiszteletét teszi a SaGa-sorozat legújabb önálló része, amely a széria legjobb elemeit egyesíti. Nem kevesebb, mint 17 titokzatos világban kalandozhatunk, egyedi történetet átélve.

Detective Pikachu Returns

Október 6-án érkezik a Detective Pikachu Returns, amely most egy vadiúj előzetest kapott az aktuális Directen.

Trombone Champ

Dudálj, fújj ahogy a csövön kifér a több mint 45 zeneszámon keresztül. A Trombone Champben akár négy játékos játszhat együtt a helyi multiban. Az anyag mától érhető el Switchen.

Battle Crush

Egyszerű, de pörgős játékmenettel kecsegtet a Battle Crush, amely egy hamisítatlan verekedős anyag. Érkezésére 2024 tavaszán került sor a hibridkonzolon. Az új trailer elég szépen bemutatja, mire számíthatunk.

Wartales

Egy zsoldoscsapatot vezethetünk a pénz reményében egy masszív középkori univerzumban, miközben felfedezzük a világot, csapatot toborzunk magunk mellé, kincseket gyűjtünk a Switch ma megjelenő körökre osztott játékában.

Contra: Operation Galuga

2024 elején visszatér a legendás Contra-sorozat. A '80-as évek stílusában készült anyag már modern grafikával kecsegtet, új helyszínekkel, ellenségekkel és bossokkal. A kooperativ módban akár két játékos is végigtolhatja a sztorimódot, négyen pedig az Arcade módban nyomulhatnak együtt PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X-es, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is.

Bandle Tale: A League of Legends Story

A Dungeon Keeper fejlesztőinek legújabb játéka szintén szerepjáték lesz, amely a varázslatos Bandle városában játszódik. A megjelenés jövőre várható Switchen.

Song of Nunu: A League of Legends Story

A League of Legends világában játszódó egyjátékos kaland Nunura és Willumpra koncentrál, miközben bejárják Freljord gyönyörű, de alattomos vadonját, és annak múltját. A játék november 1-én érkezik.

WarioWare: Move It!

A mozgásérzékelésre kihegyezett minijáték-gyűjtemény új felvonására november 3-ig kell várnunk, addig a legújabb trailer talán csillapítani fogja éhségünket.

Eastward: Octopia

Idén télen Nintendo Switchre is kijön az Eastward: Octopia, a közelgő DLC-ben pedig Sam és John visszatér egy vidéki kalandra, amelyben állatokat gondozhatunk, földet művelhetünk és főzhetünk is a barátainknak.

Wargroove 2

A folytatásban egy teljesen új kaland vár ránk valószínűtlen barátokkal, többszintes groove képességrendszerrel, amely a háborúk során jól jöhet majd, hogy a magunk javára billentsük a harcot. Térképeket szerkeszthetünk és oszthatunk meg másokkal, nem beszélve a kampányokról sem. A Wargroove 2 október 5-én érkezik.

Dave The Diver

Egy könnyed egyjátékos RPG-ről van szó, amelyben a tenger mélyére merészkedhetünk napközben. Éjszaka pedig a kifogott jóságokból egy szusibárt üzemeltethetünk. Dave barátunk október 26-én landol Switchen.

Among Us

Hamarosan - egészen pontosan a jövő hónapban -, új térképpel bővül a népszerű online játék. A The Fungle egy titokzatos, gombákkal teli sziget, amely tele van új rejtekhelyekkel, feladatokkal és felfedezésre váró titkokkal.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Egy aprólékosan kidolgozott körökre osztott JRPG-vel van dolgunk, amely gyönyörű 2D-s sprite-okkal operál, miközben a hátterek 3D-sek. Hatfős partit irányíthatunk a játékban, több mint 100 egyedi hős közül választhatunk, akik csatlakozhatnak hozzánk a háború sújtotta Allraan kontinensén. Az Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes 2024. április 23-án jelenik meg.

2.
2.
logic5
Szánalmas amit a nintendo csinál...
1.
1.
Gerzson95
Az idei volt szerintem a leggyengébb direct.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...