Ezen a hétvégén a Battlefield 2042 is ingyen játszható

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 13.
  • Letöltés
Link másolása
Talán nem véletlenül időzítette a Battlefield 2042 ingyenes próbaidőszakát erre a hétvégére az Electronic Arts, lévén most indul a Call of Duty: Modern Warfare III nyílt bétatesztje mindhárom platformon.

Olybá tűnik, hogy a Battlefield 2042 egy ideig csak kolonc volt az EA nyakán, azonban hatodik szezonra egész szépen összekapta magát a DICE multis lövöldéje. Egy biztos: mától egészen október 16-on minden platformon ingyen nyúzhatjuk a shootert. Igen, pont amikor a Modern Warfare III is nyílt bétázik.

A nyílt hétvége során hozzáférhetünk a játék összes tartalmához, beleérve a Dark Creations névre keresztelt hatodik szezonhoz, amely az új Redacted térképet is magával hozta. Az új helyszín elsősorban a közelharcok szerelmeseinek lesz ínyére. Minden új fegyvert és kütyüt kipróbálhatunk és feloldhatjuk a Battle Pass mind a 100 szintjét, ha van elég szabadidőnk.

Ha ez nem lenne elég, 84 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a Battlefield 2042-t, és ahogy az lenni szokott, minden eredményünket továbbvihetjük, ha a megvétel mellett döntünk.

1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...