Megérkezett a Slender: The Arrival Unreal Engine 5-ös újrázása

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 19.
  • Megjelenés
Link másolása
A Blue Isle Studios a Slender: The Arrival tizedik születésnapjára időzítette a horrorjáték nagy generálját, lényegében teljesen átdolgozta azt az Unreal Engine 5-tel, hozzácsapva egy új fejezetet is.

Egy ingyenes frissítéssel már tölthető a Slender: The Arrival frissítése, amely az egész játékot átülteti az Unreal Engine 5-re, amely lényegében remake-et csinál belőle. De nem az egyetlen ajándék az arctalan, nyúlánk figura ámokfutásához: egy teljesen új fejezetet is végigjátszhatunk a 10. születésnap apropóján PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

A Nightmare fejezetben Charlie Matheson apjával ismerkedhetünk meg, akinek az eltűnt gyermeke a kulcsszereplő az alapjátékban. A jövőben további Chapterek várhatóak a Blue Isle csapatától, bár a konkrétumok még nem ismertek.

A többjátékos roadmap és a cross-platform módszerkesztő várhatóan 2024-ben érkezik. És ne feledkezzünk meg az igazi folytatásról sem, amely S: The Lost Chapters néven ismert, dátumunk még nincs hozzá.

2.
2.
delphijos
#1: Valóban kedves dolog, de azért erősen benne van hogy jön a folytatás... Ők inkább erre költöttek egy kis pénzt a marketing helyett. Plusz egy 30% discount akinek nincs meg. Nem mondom hogy rossz taktika, nem biztos hogy sokan ugranának bele egy 10 éves játékba, egy folytatást meg jobban meggondol az ember ha nem játszott az előzővel. Csak azért helyén kell kezelni, mindenki pénzt akar kersni, ingyen nem jófejkedik senki.
1.
1.
crytek
Gyakorlatilag kaptunk egy remake-et ingyen (eredeti tulajok).. és ráadásul egy ilyen kis cégtől. Na ez a nem semmi ,csak így tovább
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...