Friss hírek a Final Fantasy XIV új eseményeiről

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 22.
  • Videó
Link másolása
A jövő nyáron érkező Dawntrail mellett a folyamatban lévő egyéb frissítésekről és cross-over eseményekről is híreket közöltek a fejlesztők, például a Final Fantasy XVI-tal közös eseményről.

A Londonban megtartott eseményen Naoki Yoshida, a játék producere és rendezője beszélt a hamarosan érkező frissítésekről, tartalmakról, és persze a jövő nyárra várható ötödik, Dawntrail című kiegészítőről is. Az Új Világ, Tural saját fővárosával, új régiókkal és számos új lehetőséggel várja majd a játékosokat, de egy új szakma és új aktivitások is elérhetők lesznek majd. Emelik a szintlimitet is, de új raid is bekerül a játékba a Final Fantasy XI-gyel közös crossover formájában, az Echoes of Vana’diel.

Ezen felül pedig az idén megjelent Final Fantasy XVI-tal is lesz egy közös eseményük, ami saját trailert is kapott.

Az Xbox-tulajok számára pedig megerősítették, hogy a nyílt béta valamikor 2024 januárjának közepén indul majd, a játékosok így a tavaszi megjelenés előtt már belevethetik magukat a Final Fantasy XIV világába. Az új kiegészítőről bővebbet majd a 2024. január 7-én és 8-án megrendezésre kerülő Final Fantasy XIV Fan Festival keretein belül árulnak majd el a készítők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...