Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - bemutatkozik a Brujah klán

  • Írta: szlav
  • 2023. november 7.
  • Videó
Link másolása
Újra beindul a Bloodlines 2 marketingkampánya, miután a The Chinese Roomnál landolt a szörnyen hányattatott sorsú projekt. Az első videószösszenet a Brujah klán vámpírjait mutatja be.

Nagy nap lesz az, amikor kész állapotban a nagyérdemű elé kerül a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Erre várhatóan jövő ősszel kerül sor, legalábbis erre esküszik a The Chinese Room, akik 2021-ben vették át a fejlesztést a Hardsuit Labstől. Az marketingesek persze már teszik a dolgukat, az elmúlt hetekben napvilágot látott egy sor screenshot és megismerhettük a főhőst is, most pedig egy rövid (tényleg nagyon rövid) bemutatót kap a vámpíros szerepjáték egyik klánja is.

Akik jártasok a World of Darkness világában, azoknak jó eséllyel nem kell bemutatnunk a Brujah klán vámpírjait. Sztereotipikusan ők azok a keményfiúk, akik az anarchisták, punkok vagy motorosok stílusjegyeit magukon viselve bármikor szétcsapnak a rosszakaróik közt. Ha közelharcról van szó, akkor a Brujah vámpírok mindig elemükben vannak - ez látszik valamelyest a fenti nyúlfarknyi előzetesen is, a hosszabb bemutatóra azonban a jövő évelejéig várnunk kell.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...