Újabb banhullám a Dota 2-ben

  • Írta: osan
  • 2023. december 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A Valve ismét lecsap a csalókra és nem túl sportszerű játékosokra a legújabb, Frostivus 2023 frissítésben, melynek keretein belül egy igazán különleges ajándékra számíthatnak a rosszcsontok. Spoiler: ez most nem virgács lesz!

Még az év elején bejelentette a Valve, hogy több, mint 40 000 csalót tiltottak ki a játékból, majd szeptemberben ez a szám újabb 90 000 smurf fiókkal bővült. Most a Frostivus 2023-as frissítés is hozzádob pár 10 000 smurf fiókot a banlistához, nem is akárhogy.

Akik felkerültek a cég „rosszcsont listájára”, azok találhattak egy különleges csomagot fegyvertárukban, a Frostivus bundle-t. Nem éppen a legjobb karácsonyi ajándékról van szó, hiszen egy erősen mérgező széndarabot rejt a csomag, ami nemcsak viselkedési rosszpontokat jelenthet a csalók számára, de akár a smurf fiókókat és azok fő fiókját is kitilthatja.

Rémapó nemcsak tiltóhullámot hozott el a frissítéssel, de több hibajavítást is, mint animációs problémák megoldását vagy HUD-béli javításokat, de a teljes listát a játék hivatalos blogbejegyzésében találhatjátok.

1.
1.
markoci555
imádom ezt az ajándékos dolgot
bárcsak a csgo-val is így törődnének, kapnának a csalók egy nyitható ládát (smurf accountról ott mondjuk nem nagyon lehet beszélni, mert a legtöbb embert össze vissza lerakott alacsony rangokba az átállás után)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...