Itt nézheted vissza az Xbox Developer Direct adását!

  • Írta: szlav
  • 2024. január 18.
  • Rendezvény
Link másolása
Közel 50 perces adással készül ma este a Microsoft, hogy alaposabban bemutassanak néhányat a belsős fejlesztésű játékaikból. Négy cím már biztosan műsorra kerül, de számíthatunk más meglepetésekre is.

Az idei év első komolyabb videojátékos prezentációjaként érkezik az Xbox Developer Direct. A ma este, magyar idő szerint 21:00-kor kezdődő show 48 perces lesz, a splash art szerint pedig négy nagyobb horderejű cím biztosan a műsorra kerül. Ezek a Senua's Saga: Hellblade II, az Avowed, az Ara: History Untold és a Machine Games-féle Indiana Jones-játék lesznek. Nem fogunk unatkozni, az egyszer biztos!

Emellett azonban csicseregnek a madarak egy ötödik nagy címről is, ennek mivoltát azonban egyelőre nem erősítették meg a szivárogtatók. Az egyértelmű választás a nemrég elcsúsztatott S.T.A.L.K.E.R. 2 lenne, ám az Xbox médiacsapatának tegnapi bakija arra enged következtetni, hogy a Final Fantasy XIV is előtérbe kerül. Magyarán, lesznek itt még meglepetések!

A mai este tehát izgalmas lesz mind az Xbox-konzolok tulajdonosai, mind pedig a PC-s játékosok számára. Ahogy említettük, a műsor 21:00-kor veszi kezdetét, a lent lejátszóablakban pedig ti is élőben követhetitek az eseményeket.

4.
4.
crytek
#3: Azoknak semmi jelentősége nincs, lerágott csontok. Minek mutagassák őket? Csak az újdonságok elől vinnék el az időt
3.
3.
zsocc-nrg
A Gears Of War-kollekció még mindig sehol...
2.
2.
crytek
Senua’s Saga: Hellblade 2 will be a digital-only release costing $50
1.
1.
crytek
Nem hittem hogy valaha ilyet mondok ,de Jones személyében bégre lesz egy db jó MS game. És itt sajnálhatják is mert ez nagyot menne a kasszáknál ps-en is

Hellblade 2 hozza az a szintet amit kell

Avowed így ránézésre nem nagy eresztés semmilyen tekintetben. Ha az EA immortalsa hasonló "alapokon" elbukott ez se hiszem hogy egetrengető dolgokat fog elérni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...