Hamarosan bejelenthetik az Elden Ring Shadow of Erdtree DLC megjelenési dátumát

  • Írta: osan
  • 2024. február 2.
  • Pletyka
Link másolása
...vagy akár egyből shadowdroppolhatják is azt a fejlesztők, legalábbis a játék SteamDB oldalán megtalálható legújabb frissítés erre enged következtetni. Egyre több jel utal arra, hogy az Elden Ring megjelenésének évfordulója lesz a fontos dátum.

Még januárban olvashattuk a pletykát, miszerint egy új fájlcsomag érkezett a játékhoz, aminek nagy valószínűséggel köze van a Shadow of Erdtree névre keresztelt DLC-hez. Most az Insider Gaming riportjából kiderül, hogy a játék SteamDB oldalán megtalálható frissítések, mint a „qa-release”, „qa-debug” vagy a „dev-debug” is arra utalnak, hogy vészesen közeleg a kiegészítő megjelenése.

Ezek természetesen csak feltételezések, de most már lassan annyi pletyka és szivárgás lengi körbe a kiegészítőt, hogy meglepődnénk, ha az egész kacsa lenne és nem most februárban, az Elden Ring megjelenésének évfordulóján jelentenék be, hogy mikor érkezik a DLC, vagy esetleg shadowdroppolnák azt egyből.

5.
5.
xanatos0911
Koszonom a tippeket! Igen, PC-n vagyok, dobok majd privat uzenetet
4.
4.
delphijos
Persze előbb utóbb megjelenik, de ezt hogy “hamarosan jön” már ezredszer cikkezik.
3.
3.
Hoki György
#1: Ahogy az előttem szóló említette, fogj egy nagyot sebző fegyvert, és hívd le Black Knife Tiche-t segíteni (upgradeld maxra) és az első phase-t ledarálja neked kb egyedül. A Másodikra lehet meghal, de az egy egyszerűbb fight.

(Alternatív módon, ha pcn vagy, szólj, keresünk egy időpontot, felugrok és besummolhatsz engem is, úgyis az ürügyet keresem, hogy visszamenjek a gémbe :D )
2.
2.
DragonBleacPiece
#1: Mindkét boss gyenge a physical strike sebzés ellen (mace, club, hammer stb) és a fire sebzés ellen is, Troll's Hammer egy nagyon jó fegyver ellene. Ranni questlinet ha lenyomod van lehetőség megszerezni egy summont az Alecto, Black Knife Ringleader evergaolból ami folyamat hp daráló debuffot nyomat rájuk. Mikor az elden beast nyomatja rád a folyamat holy sebző fos lövedékeket, körbe-körbe kezdj el sprintelni saját magad körül mint egy búgócsiga és akkor nem érnek utol.
1.
1.
xanatos0911
Akkor ideje lesz vegre legyakni a fomuftit. Mai napig nem ertem, hogy Maleniat hogy sikerult levernem, de a dupla boss fight a vegen egyszeruen nem ment. Ha 50-szer nem probaltam akkor egyszer sem. Malenia megvolt asszem hatodik probalkozasra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...