Már készül a következő Resident Evil?

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 4.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a hír nem teljesen hivatalos forrásból érkezett, az egyik szinkronszínész X-posztja alapján nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet. Nem is lenne meglepő tekintve a franchise jelenlegi irányát.

A Capcom rendesen rákapcsolt a Resident Evil-franchise fejlesztésével. Szinte évente érkezik valami új cím, egy VR vagy mobil port, vagy éppen egy remake. Ez úgy tűnik, hogy továbbra sem fog lassulni – írja az Insider Gaming.

A The Game Awards X-en tette fel azt az ártatlan kérdést, hogy melyik PlayStation játékot várják a legjobban a rajongók, mire Craig Burnatowksi egyszerűen csak annyit válaszolt: “Azt, amelyiken épp most dolgozom”.

Burnatowski Albert Wesker hangját kölcsönözte a Resident Evil-játékokban. A Resident Evil 4 remake-ben és Separate Ways DLC-ben is ő szerepelt. Azonban már 2003-ban is hallhattuk a hangját a Resident Evil Outbreakben, de szerepelt az Assasissin’s Creed Valhallában, a Watch Dogs legújabb részében és a The Division 2-ben is.

Egy ideje már zajlanak a találgatások arról, hogy a Capcom a Resident Evil 5, vagy a Resident Evil Code Veronica remake-jén dolgozik. Burnatowksi posztja alapján az előbbi látszik valószínűnek. A hivatalos bejelentés sem lenne nagy meglepetés, a 2. a 3. és a 4. rész új kiadásának sikere után.

13.
13.
crytek
Máshol már 5 db készülő resiről cikkeznek... lesz pár db akkor :)
11.
11.
crytek
#10: Lost Planet 1-et is előkaparhatnák remake formában
10.
10.
JohnSpartan
Biztos hogy mind2 újrázva lessz, de jobban tennèk ha a Dino Crisis-re koncentrálnának! Nah az nagyon király lenne!
9.
9.
JohnSpartan
#8: Sajnos csak ez az 1 jó èrv szól amellett hogy jó lenne egy remake belőle! Nem mondom hogy szar játèk volt, de elég komoly visszaesés volt a szèriában!
8.
8.
cyberstaker
#7: Viszont ezekben volt coop. Még ha nem is olyan jók, mint a régiek, szerintem ez a feature emelte ki a többi közül. Haverokkal már többször kivittem mind2-t.
7.
7.
sumblinker
2: nem csodálkoznék, 20 éve képtelenek egy értékelhető alkotást összehozni.

Ez a rész (meg a hatodik) volt szerintem a leggyengébb, nem érdemes őket remakelni.
6.
6.
cyberstaker
Jöhet is bármilyen mennyiségben :) Egyik legmegbízhatóbb cím, remakek, és új részek terén egyaránt.
5.
5.
crytek
#4: Remake-ek közé mindig beszúrnak új részeket... Resi 7, Village, meg jön majd biztos most is új..
Ha meg elfogynak a resik jön a dino crisis meg remélhetőleg a lost planetet és felélesztik (bár utóbbit max én várom capcom leszarja)
4.
4.
Merőkanál
Imádom a Sorozatot de könyörgöm nem lenne már itt az ideje valami újat villantani amit még nem láttunk ?
3.
3.
crytek
#2: Hát ha senkiháziak kezébe adják a dolgokat és csinálnak belőle olyanokat mint a legutóbbi film és sorozat akkor felejtsék el. Mert ezekhez képest a jovovics féle széria ultimate minden díjas filmremekművek
2.
2.
Shao Kahn
Felteszem a kérdést. Hollywood örökre felhagyott az élőszereplős Resident evil filmekkel és sorozatokkal? Erre nagyon kíváncsi lennék.
1.
1.
crytek
Kicsit pörgethetnék jobban a bundleba game passba és vagy ps plusba tételüket akkor :)

Code Veronica-t várom végre tudok majd vele játszani is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...