A Black Flaghez térnek vissza a Skull and Bones-ban csalódott játékosok

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 27.
  • Hír
Link másolása
A több mint tíz éves Assassin's Creed játék, aminek alapján eredetileg elindult a Ubisoft live-service játékának fejlesztése, most reneszánszát éli, és bár adatokkal csak a Steam szolgál, nem kizárt, hogy más platformokon is hasonló a helyzet.

Felérni az előzetes elvárásokhoz és felnőni egy nagy elődhöz sosem könnyű feladat. Az utóbbi hónapok egyik példája volt, hogy a Starfield játékosszáma a Skyrimé alá esett a Steamen, és bár nem pont ez történt a Ubisoft legújabb játéka kapcsán, igenis árulkodó jelenségről van szó itt is. A Valve boltjának statisztikáit vezető oldal szerint ugyanis megugrott az Assassin's Creed IV: Black Flag játékosszáma.

Ha jobban belegondolunk, egyáltalán nem meglepő a dolog. A Skull and Bones fogadtatása egyáltalán nem váltotta be a francia kiadó reményeit, a játék hiányosságait a hangzatos kijelentések, a büdzsé és a 11 évnyi fejlesztés csak még inkább felnagyították, holott sokak szerint elég lett volna az is, ha a Black Flagből kiveszik az orgyilkosos küldetéseket és történetszálat, vizuálisan feltuningolják az egészet, és kiadják mint önálló multis játékot.

A Steam adatai szerint egyébként az Odyssey-vel játszanak a legtöbben, viszont ez is, akár csak a Valhalla és az Origins valamelyes csökkenő tendenciát mutat a játékosszám tekintetében, az elmúlt 30 napot figyelembe véve. Ezzel szemben a Black Flag játékosszáma több mint 35%-al ugrott meg. Persze, ez még mindig csak pár ezer főt jelent, ami semmi a Skull and Bones adataihoz képest, viszont ezen a téren nem áll rendelkezésünkre megbízható statisztika.

1.
1.
hedzsooo
Eleg volt a Skull and bone-nak csak az elozeteseit latni, mar telepitettem is a Black Flag-et, el is kezdtem kozben mar szepen 1 uj jatekot vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...