Kevesebb, mint 1 millió játékos játszik a Skull and Bones-al

  • Írta: aronsz
  • 2024. február 23.
  • Pletyka
Link másolása
És ebben ráadásul elvileg az ingyenes verzió játékosai is benne vannak. Ha igazak a pletykák, akkor az Ubisoft első kvadrupla-A-s játéka nagy bukás elé néz.

Hosszú évek várakozás után végre megjelent a Skull and Bones, azonban a kalózok kalandjaiba repítő játék indulása nem zökkenőmentes. Az első megrökönyödést a 70 dolláros árcédula okozta. Ezt még a cég elemzői is megkérdőjelezték, azonban Yves Guillemot erre azt válaszolta, hogy ez egy “kvadrupla-A-s játék” és hosszú távon biztosan profitot fog termelni.

A Ubisoft valószínüleg azért érzi, hogy a gamerek pénztárcája sem feneketlen és mindenképpen meg akarja győzni a játékosokat az igazáról. Ezért egy nyolc órás, ingyenes verziót is adtak a játékhoz, aminek segítségével bárki belekóstolhat az élménybe.

Úgy tűnik azonban, hogy ez sem elég. Az Insider Gaming több forrásra hivatkozva állítja, hogy nagyjából 850 ezer ember próbálta ki a játékot. Ebbe a számba ráadásul az ingyenes verzióval játszókat is belevették. Öröm az ürömben, hogy aki játszik, az nem unja meg hamar, átlagosan napi 3-4 órát töltenek a tengeren a felhasználók.

Eddig egyébként a kritikusok és a játékosok egyaránt negatív véleménnyel vannak a Skull and Bones-ról. Szintén az Insider Gaming közölt korábban egy hosszabb cikket, amiben a Ubisofton belüli feszültségeket taglalták. Ennek fő oka volt, hogy a Skull and Bones fejlesztése nagyjából 200 millió dollárba került, és nem hisznek abban, hogy ez meg fog térülni.

A portál idéz egy fejlesztőt is, akinek elmondása szerint ez “legjobb esetben is egy 30-40 dolláros játék, és ezt mind tudjuk.” Május környékén várható a legközelebbi pénzügyi jelentés a Ubisofttól, akkor majd lehet tisztább képet fogunk kapni arról, hogy hogyan is teljesít valóban a Skull and Bones. Az egyértelműen pozitív fogadtatást azonban valószínüleg már büszkén közölték volna.

5.
5.
KopyAti
Telefonról kilógnak a kommentek a képből. Olvashatatlan.
4.
4.
Spazz Maticus
#3: És tényleg. Most nálam is.
3.
3.
momant
offtopic : a komment szöveg nálam túllóg mobilon. Legalábbis ez a 2. hosszú komment.
2.
2.
Spazz Maticus
#1: Ez az "AAAA csoda" nem kizárólag az ubi, hanem az egész mai "top" játékipar sara, úgy testületileg...

És hányadik ilyen f@sadék már az elmúlt egy éven belül....

Csak ez igazi "állatorvosi lóként" hozott minden szutykot egyben, amit a mai AAA-nak csúfolt társaságok művelni szoktak mostanában : Előzetesen eszetlen hype-ot 0-értékelhető valós infóval, nagy mellénnyel bejelentett minőséget és tartalmat, azután megjelenéskor a szokásos hibákat, bugokat, 0-valós tartalmat, de természetesen mindezt "lájvszörviszként" előadva, mikrotranzakciókkal megtömve, és hát persze mindent tökéletesen félrekommunikálva, problémákat látványosan nem értve, értelmezve...XD

Epikus baszki, és van képük még mindíg 4A-s játéknak hívni, és 75-dodót kérni érte...XD

Egyébként a stílus nagy rajongójaként elmondhatom, hogy egy-egy 2000-es években megjelent ilyen játék többet tud, és komplexebb játékmechanikákkal rendelkezik mint ez a f@stalicska szánalom.
Bizonyos jegyeiben a S&B inkább egy mobiljátékra emlékeztet...XD

És ez állítólag 13-éve készül, emberek...XD

Nincs annyi "ikszdé" amennyit erre lehetne írni...

És tudom hogy nemrég a The Day Before cikk alá írt sarkalatos véleményemmel párakat kiakasztottam itt, de akkor is nekem egyre mélyebb a meggyőződésem, hogy ezt a játéknak nevezett viccet (is) igazából a gamertársadalom nagy részben saját magának köszönheti.

Még így is majd egymilla játékos, az az igazi vicc ebben a hírben.

Pedig ez is ugyanolyan scam mint az emberek, észre kellene venni, mert az ilyen nulla munkával kiadott túlárazott "alubi"f@sokra adott lagymatag reakciók, a -mindezek ellenére- folyamatos előrendelgetések, meg az előleges PR-ok folyamatos és feltétel nélküli beszopkodása csak ilyen, és ehhez hasonló játékokat fog eredményezni a továbbiakban is, sőt még csak szarabb lesz.

Mert a kiszolgáló piac csak annyi erőfeszítést fog tenni amennyi a bevételhez kell, nem elég rájuk mutogatni urak, hogy : "azok a qrva pézéhes multik", mert ez a minőség jelenleg profitot hoz nekik, nem ártana "némi" igényesség önmagunkkal szemben, meg öntudat és tartás is az örökös "szarokbelemerénpézemarrakőtömamireakarom" mentalitás mellé is néha, csak úgy próbaképpen.

Szerintem. ;)




1.
1.
KopyAti
Nem akarok kárörvendeni,de na.
Elkurvult az ubi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...