Újra kipróbálhatjuk a Vermintide 2 Versus módját

  • Írta: osan
  • 2024. március 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Több mint 4 éve jelentették be, hogy kapunk egy Versus módot a nagysikerű Warhammer-játékhoz. A zárt alfa az év elején le is ment, most pedig eljött az ideje annak, hogy az összes játékos fejest ugorjon a nyílt tesztidőszakba.

2019-ben jelentették be, hogy kapunk egy PvP-módot, a Versus-t a Warhammer: Vermintide 2-höz. Sokat váratott magára a móka, hiszen csak tavaly hallatott magáról a projekt és most év elején zajlott le a zárt alfateszt.

A zárt teszt jól sikerült – derül ki Joakim Setterberg Steam-bejegyzéséből, melyben beszámol arról, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, a szerverek stabilok voltak és nem volt jele semmiféle nagyobb összeomlásnak vagy problémának, mely megakadályozná a rajongókat attól, hogy játsszanak.

A konzolok terén viszont nem tudtak jó hírrel szolgálni, sem Xbox-on, sem PlayStationön nem muzsikál túl jól a mód, amit leginkább technikai korlátoknak tudhatunk be mind memória, mind hálózat szempontjából. Setterberg elmondja, hogy a Vermintide 2 alkotása közben nem gondoltak a Versus módra és most PC-n még csak-csak működésre bírják, azonban konzolokon jelenleg nincs jó alternatívája, megoldása a problémának.

A zárt tesztet 3600 felhasználó próbálhatta ki, most pedig az összes Vermintide 2-játékos egymásnak feszülhet egészen március 18-ig – derül ki a legújabb frissítésekről szóló posztból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...