Visszatér a fotómód a Senua's Saga: Hellblade II-ben

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 15.
  • Hír
Link másolása
A Ninja Theory ráadásul négy új screenshottal is kedveskedik a rajongóknak, ezzel is demózva a játék elképesztő látványát. A játék megjelenéséig még egy kicsit várni kell.

Ha nem vesszük számításba a februári pletykákat, amelyek szerint a Ninja Theory játéka is esélyes volt egy PlayStation 5-ös megjelenésre, akkor január óta nem hallatott magáról az amúgy májusban érkező Senua's Saga: Hellblade II. Ez persze nem feltétlenül kell, hogy rosszat jelentsem, épp ellenkezőleg, a túltolt marketing is káros lehet egy játék fogadtatására nézve.

A fejlesztők viszont végre megtörték a csendet, ráadásul nem is akárhogy. Hivatalosan is megerősítették, hogy az első részből ismert fotómód is visszatér, ennek bizonyosságaként pedig négy vadonatúj képernyőképet is posztoltak a játékból.

A viking lány horrorisztikus kalandjának folytatása kizárólag PC-re és Xbox Series X/S-re jelenik majd meg május 21-én, kizárólag digitális formátumban, és természetesen már első naptól elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

6.
6.
Spazz Maticus
Ejha...

Ez a mai nap úgy látom, az igazán fontos hírek napja...

5.
5.
Chrysh
Látom másnak is pezseg a vére a fotómód hallatán. Ja várj....
4.
4.
Merőkanál
Soha egyetlen játékban sem használtam fotómódot mert annyira felesleges dolognak tartom. Megértem ha valakinek van idei órákig ba-qakodni egy képpel de én inkább játszom ....
2.
2.
tyber16
Megnyugodtam hogy lesz benne, ez a legfontosabb ezt mind tudjuk már.
1.
1.
crytek
Játékban ha van számomra felesleges dolog az a fotómód..legmaxabb esetben akkor lépek bele pár másodpercre ha jár érte acsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...