Megint a The Outer Worlds: Spacer's Choice Editiont adhatja az Epic

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 28.
  • Pletyka
Link másolása
Az Obisidian űrkalandoros FPS-RPG-je lehet a következő heti ingyenes cím az Epic Game Store-ban, ami azért lenne érdekes, mert a legutóbbi karácsonyi osztogatásnál már sorra került a játék.

Az Obisidian Entertainment játéka, az The Outer Worlds okkal vált sokak kedvencévé, még ha nem is kapott akkora momentumot, mint amekkorát a készítői szerettek volna. Amikor karácsonykor a nagy ajándékozás közepette nem az alapjátékot, hanem a kiegészítővel és extra tartalmakkal ellátott Spacer's Choice Editiont adta ingyen az Epic Games Store, akkor elismerően csettinthettünk, hogy ha nem is az utóbbi évek legkiemelkedőbb játékát, de egy minőségi címet kaptunk ajándékba.

És megint ezt kapjuk, legalábbis billbil-kun legutóbbi bejegyzése alapján. A híresztelés szerint április 4. és április 11. közt ingyenesen adhatjuk majd hozzá a játékot az Epic Games Store-os könyvtárunkhoz, így aki lemaradt karácsonykor az egynapos akcióról, annak ez remek alkalom lesz. Természetesen pontosat csak ma 17:00 után fogunk tudni, akkor élesedik az e heti játék és válik publikussá a következő heti.

1.
1.
crytek
Mi ebben a meglepö? Rengeteg cím ismétlés amit adtak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...