Dwight Little rendezi a Tekken-mozit

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Filmadaptáció készül a Namco világhírű Tekken-sorozata alapján: a mozit Dwight Little rendezi majd, a forgatási munkálatok februárban kezdődnek.
Filmadaptáció készül a Namco világhírű Tekken-sorozata alapján: a mozit Dwight Little rendezi majd, a forgatási munkálatok februárban kezdődnek.



A teljes stáblista ismeretlen, egyelőre csak a rendezőről tudunk hivatalosan. Little legutóbbi alkotása az Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid, de ő rendezte a Murder at 1600, a Marked for Death és Free Willy 2 címre hallgató filmeket is, sőt néhány 24, Prison Break és Bones epizód forgatásánál is segédkezett. A Tekken adaptáció forgatása február 4-én kezdődik Los Angelesben a Crystal Sky anyagi támogatásával.
5.
5.
G Logan
nem tudom szerintem nem ilyen rendezöhöz kellet vona adni hanem aki inkább a akcio meg karate filmeket csinál
4.
4.
kae-chan
LOL! én erről nem is tudtam XD
3.
3.
tjames
Azt hogy fasza lesz...kétlem. Nekem mondjuk a Mortal Kombat mint film bejött, de ezt játékrajongsomnak köszönheti, mert nem volt nagy eresztés. De van még verekedős játék adaptáció....pl DOA. Láttátok? Szánalmas! Csupacsini csajok gyaknak le akkora faszikat mint egy kétajtós szekrény, közben meg szorják bölcsességeiket. Vagy SteerFighter. Említésre sem méltó. Pedig nem kis színészek játszanak egyikben sem. Ezekután egy japó tekken-ből nemtom mit lehet kihozni majd.
2.
2.
felegyi
Elkészül ez ás fasza is lessz!
1.
1.
Lotheran
feltéve ha valaha elkészül mint a többi filmadaptáció...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...