Rock of Ages 3: Make & Break

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Modus Games, Fejlesztő: ACE Team
A meglehetősen furcsa, időutazós, kompetitív tower defense-franchise harmadik felvonása, melyben Caesar, Krampusz és a Spagetti Szörny mellett számtalan történelmi személy bukkan majd fel.
Értékelés: 7.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban sem maradunk újdonságok nélkül, igaz, ezúttal inkább a független fejlesztésű játékok kapják a főszerepet. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

Hamarosan begördül a Rock of Ages 3 bétája

Sajnos nem tudja az eredetileg júniusra tervezett megjelenését tartani a Rock of Ages 3: Make & Break, de szerencsére nem maradunk a hónapban nagy szikladarabok nélkül - pár nap, és indul a béta!

Hét hetet csúszik a Rock of Ages 3

Az előzetes várakozásokkal ellentétben nem júniusban, hanem majd csak júliusban vehetjük kézbe a Rock of Ages-sorozat legújabb darabját. A Make & Break alcímű rész ismét hozza a korábbi társai őrültségeit, de egy pályakészítő-móddal is bővül.

11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.

Nyáron már zúzhatunk a Rock of Ages 3-mal

Júniusig kell már csak várnunk, hogy a Rock of Ages abszurd sorozatának harmadik részét is kezünkbe vegyük. A dolgunk, ahogy eddig, hogy egy óriási sziklával lezúzzuk az ellent, ezúttal azonban már pályát is tervezhetünk hozzá.

GC 2019: Rock of Ages 3 - reszkethetnek a várak!

Jövőre érkezik a meglehetősen furcsa, időutazós tower defense-franchise harmadik felvonása Make & Break alcímmel, melyben Caesar, a Krampusz és a Spagetti Szörny mellett számtalan történelmi személy bukkan majd fel.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment