Suicide Squad: Kill the Justice League PC, PlayStation, Xbox

1639115944

TGA 2021: Gameplay-előzetesen a Suicide Squad

Végre akció közben is láthatjuk a Rocksteady Öngyilkos Osztagát. A Suicide Squad: Kill the Justice League-ben a DC-univerzum gonosztevői az agymosott szuperhősökkel szállnak szembe, de közben egy rakat robotot is lezúznak.
1639092600

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.
1634459408

Történetmesélős előzetesen a Suicide Squad-játék

Még mindig nem tudjuk, milyen akció közben a Rocksteady következő játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League, de a mostani, történetre fókuszáló kedvcsináló azért megvillantja az engine képességeit.
1633759200

Karakterposztereken a Suicide Squad-játék hősei

Van úgy, hogy a világ sorsa a legszokatlanabb kezekbe kerül. A Rocksteady következő játékában a nevezett kezek tulajdonosai az Öngyilkos Osztag tagjai, akiknek Brainiacet és egy agymosott Supermant is le kell győzniük.
1633629600

Kedvcsinálón, hogy mivel vár a DC FanDome

Idén is visszatér a DC FanDome, a DC Comics figuráira koncentráló digitális rendezvény. A Warner jóvoltából kaptunk egy rövid válogatást abból, hogy mit is láthatunk majd a műsorban.
1630504800

Megint sűrűsödik a játékos eseménynaptárunk

Habár a Gamescom véget ért, csak egy rövid szünetet tartunk a következő videojátékos esemény előtt. Jön a Tokyo Game Show, a Warner a DC Fandome-on bemutatózik, és állítólag egy Nintendo Directre is számíthatunk.
1621317600

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.
1598169600

Íme, a Suicide Squad: Kill the Justice League

A rengeteg pletyka után a DC FanDome műsorán végre lelepleződött a Rocksteady legújabb játéka, a Suicide Squad: Kill the Justice League is. A gonosztevők bandája Brainiac seregeivel és az agymosott Supermannel száll szembe.
1597412100

Az Arkham Origins-csapat is bejelentésre készül

Közzétették a jövő héten esedékes DC FanDome menetrendjét, amely megerősíti: a Batman: Arkham Originst jegyző WB Games Montreal is az online esemény keretei között fogja bemutatni az új játékát.
1596816000

Hivatalos: készül a Suicide Squad-játék

Igazak voltak a korábbi pletykák, a Rocksteady Studios megerősítette, hogy egy Suicide Squad-játékon dolgozik jelenleg, amiről a bő két hét múlva esedékes DC FanDome keretei között hullik majd le a lepel.