King Arthur: Knight's Tale PC, PS5, XSX

A Van Helsing- és a Warhammer 40K-univerzum után visszatér Arthur király legendájához a magyar NeocoreGames.
1611687600

King Arthur: Knight's Tale - éles a korai verzió

Ma rajtolt el a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale korai hozzáférésű kiadása a Steamen, ennek apropóján pedig a játék látványos intróját is megleshetjük.
1611558000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Bloober Team azt állította, hogy a The Mediumot nem hozhatták volna létre az előző konzolgenerációval – a héten kipróbálhatjuk, mennyire sikerült kiaknázniuk az Xbox Series X erejét. Persze érkeznek azért más játékok is mellette.
1610467200

Késik a King Arthur: Knight's Tale korai változata

Noha a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale a mai napon landolt volna a Steam Early Access-szekciójában, a Neocore szólt, hogy végül csak a hónap végén kerülhet sor a premierre.
1610348580

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha ezen a héten sem úszunk majd a megjelenésekben, ezúttal már akad egy-két olyan cím, amelyre mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Visszatér egy klasszikus adaptáció, és a Neocore új fejlesztése is játszhatóvá válik.
1606903200

Januártól korai hozzáférésű az új King Arthur

A magyar NeocoreGames a King Arthur: Knight's Tale-lel visszatér az Artúr-mondakörhöz. Januártól a Steam Early Access keretében már neki is állhatunk összegyűjteni a saját lovagjainkat, majd csatába vezethetjük őket.
1604840400

King Arthur - összegyűlt rá a pénz a Kickstarteren

Még négy nap hátravan a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale Kickstarter-kampányából, de máris összegyűlt rá a megjelölt összeg. Ennek hála most már biztos, hogy nagyobb büdzséből gazdálkodhat a NeocoreGames.
1602612000

Bemutatkozott a King Arthur: Knight's Tale

Leleplezte legújabb projektjét a Van Helsing-szériáról és a Warhammer 40.000: Martyról elhíresült magyar fejlesztőstúdió, a NeocoreGames. A King Arthur: Knight's Tale egy dark fantasy stílusban fogant körökre osztott RPG lesz.