eFootball Mobil, PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A PES utódja free-to-play üzleti modellel folytatja.
1630681200

Minimális tartalommal rajtol az eFootball

A Konami korábban már igyekezett figyelmeztetni a játékosokat, és azt állította, lényegében demóként rajtol majd el az eFootball. Most már azt is tudjuk, hogy ez mit takar pontosan - és hát valóban nem sokat.
1630072800

GC 2021: Játékmenet-előzetesen az eFootball

A Konami free-to-play irányba viszi el focis játéksorozatát, amelyet ezentúl a folyamatosan fejlődő eFootballként kell keresnünk. Az új gameplay-előzetes azt mutatja be, mit is tud majd az újrakonfigurált cím.
1628092800

Az eFootball első változata „szinte csak demó” lesz

A Konami és az eFootball maga mögött hagyja a Pro Evolution Soccer címet, és free-to-play modellre vált idén ősszel. A kiadó szerint az első változat bizonyos értelemben csak egy demó lesz, a tartalom java később kerül majd bele.
1626933600

eFootball címen, ingyenes játékként folytatja a PES

Jobb, ha elbúcsúzunk a Pro Evolution Soccer címtől, és megszokjuk az eFootball nevet, így folytatódik ugyanis a Konami FIFA-kihívója. A névváltás azonban nem minden, a focis széria ugyanis free-to-play vonalon halad tovább.
1624627800

A Konami váratlanul fellőtt egy demót az új PES-hez

Tegnap kicsit elmentünk mellette, de a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla, hogy a Konami minden előzetes felhajtás nélkül fellőtte a netre az új Pro Evolution Soccer kipróbálható változatát, méghozzá hálózati teszt gyanánt.