Call of Duty 4: Modern Warfare PC, PlayStation, Xbox

A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.
1552993237

Battle royale nélkül jön a következő Call of Duty?

Az eddigi információk szerint az idei Call of Duty-epizód nemcsak a Modern Warfare-sorozathoz térne vissza. Állítólag tartalmilag is a hagyományosabb megközelítést képviselné majd az új rész.
1551294000

Befutott a PlayStation Plus márciusi játékkínálata

Némi változás éri a PlayStation Plus ingyenes játékait, hiszen mostantól nem kapunk majd PS3-as és PS Vitás játékot az előfizetésünk mellé. PS4-en azonban egy fantasztikus shooter és egy remek puzzle-játék ütheti a markunkat.
1546509600

Call of Duty - visszatérhet a Modern Warfare-széria?

Új év, újabb Call of Duty, idén pedig ismét az Infinity Ward veszi át a stafétát. A csapat kommunikációs menedzsere egy különös koponyával kezdte meg a teaselést. Vajon mit jelenthet ez?
1522416642

Visszafelé kompatibilis az xboxos Call of Duty 4

Végre felkerül az Xbox One visszafelé kompatibilitási listájára a Call of Duty 4: Modern Warfare, így aki rendelkezik a játék Xbox 360-ra szánt verziójával, az szabadon használhatja a játékot immár Xbox One-on is.
1519140638

Tom Hardy és Chris Pine a Call of Duty-filmben?

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Sicario 2 rendezője dirigálhatja le a Call of Duty-mozit. A Metro mikrofonvégre kapta Stefano Sollimát, aki elárulta, hogy szívesen látná a főszerepben Tom Hardyt és Chris Pine-t.
1513501200

Lengyelországban nyit új stúdiót az Infinity Ward

Habár az év elején még leépítések voltak a Call of Duty-sorozatot elindító Infinity Wardnál, a fejlesztőcég most terjeszkedni készül, és a tehetséges csapatokban amúgy sem szűkölködő Lengyelországban nyit új stúdiót.
1502287387

Dokumentumfilm készül a Call of Dutyról

A merész indie játékok, mint például a Hotline Miami, a Not a Hero és a Strafe kiadásával is foglalkozó Devolver következő projektje egészen merész vállalkozás. A kiadó ezúttal egy dokumentumfilmet karolt fel.
1500921058

Hónap végén jön xboxra a Modern Warfare-remaster

Lassan lejár a PlayStation 4 egyhónapos exkluzivitása, így az Activision be is jelentette, hogy már a héten bemutatkozik a különálló Call of Duty: Modern Warfare Remastered xboxos kiadása. A PC-s változatról továbbra sincs információnk.
1499076492

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.
1498284000

Önállóan is kiadják a Modern Warfare Remasteredet

Végre hivatalossá vált, amit már amúgy is sejtettünk: önálló formában is megjelenik a Modern Warfare Remastered, már nem kell hozzá az Infinite Warfare különleges kiadása. Első körben PS4-re jön a CoD 4 felújított változata.