The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
1590512400

TESO: Greymoor - látványos CGI-előzetes érkezett

A mai naptól elérhető PC-n a The Elder Scrolls Online következő nagyobb kiegészítője, a Greymoor, amellyel Skyrim sötét szívébe látogathatunk el - már ha persze nem félünk az ott tartózkodó rémségektől.
1590386400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten befut végre a Minecraft: Dungeons, megjelenik a Mortal Kombat 11 sztorikiegészítője és a Those Who Remain című horrorjáték is. A Nintendo Switch-tulajdonosok külön jól járnak, mert sok klasszikus elérhetővé válik a platformon.
1589461200

Traileren a The Elder Scrolls Online: Greymoor

Az idei év Skyrimról szól a The Elder Scrolls Online-ban, ennek egyik csúcspontja a jövő hónapban érkező Greymoor expanzió lesz. Egy baljós hangulatú előzetessel köszönthetjük a kiegészítőt.
1588172400

The Elder Scrolls Online - úton már a Greymoor

A koronavírus-járványnak köszönhetően kétessé vált a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítőjének sorsa, de a Bethesda ma bejelentette: az eredeti tervekhez képest csupán egy hetet késik majd a Greymoor.
1586329200

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.
1585760400

Két hétig ingyenes a The Elder Scrolls Online

A The Elder Scrolls Online veterán kalandorai örülhetnek, hiszen megérkezett a Greymoor prológusa, ezzel pedig folytatódik Dark Heart of Skyrim éves története. További bónusz, hogy most két hétig mindenki elveszhet Tamriel világában.
1584705600

Jönnek a legyőzhetetlen raid bossok?

Az MMO-kban egy raid bosst legyőzni általában nagy kihívás, de a játékosok mindig megtalálják a megoldást. Mi lenne azonban, ha a boss valós időben tartaná a lépést a játékosok trükkjeivel? Erre adhat lehetőséget a cloud computing.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1579284000

The Elder Scrolls Online - ez év Skyrimről szól majd

Idén is folytatódik a The Elder Scrolls Online támogatása, a korábbi bejelentésnek megfelelően ezt az évet Skyrim vidékének szentelik majd a fejlesztők. Itt vannak az első részletek!
1576227783

TGA 2019: The Elder Scrolls Online - irány Skyrim!

A The Elder Scrolls Online-rajongók sem maradtak újdonságok nélkül a The Game Awards műsora után; egy új cinematic kedvcsináló érkezett, illetve kiderült, hogy újból ellátogatunk Skyrim vidékére.