Titan MMO

A Blizzard által fejlesztett next-gen MMO, amely talán egy teljesen új, eddig ismeretlen világot tár a játékosok elé.
1317229200

BlizzCon 2011: Bejelenthetik a következő MMO-t?

Sok elemző foglalkozik mostanában a témával, hogy vajon mit, vagy mit nem jelent be a Blizzard a pár hét múlva induló saját, BlizzCon konferenciáján. A legújabb elemzői vélemény szerint a cég bemutathatja az újgenerációs MMO-játékát, hogy kontrázzon a Star Wars: The Old Republicra.
1315584000

Hat Blizzard-játék jöhet a következő három évben

Az Activision Blizzard legalább hat Blizzard-játékkal számol az elkövetkezendő három évre, ami szokatlan fejlesztési tempót követelhet meg a népszerű fejlesztőcsapattól, ha a kiadó ragaszkodik az ütemtervhez. 2014-ig befejeződhet a StarCraft II, kiegészítőt kaphat a Diablo III és két adalék érkezhet a WoW-hoz.
1302876000

Még egy új játékon dolgozik a Blizzard?

A Blizzard korábban arról volt híres, hogy nagyon ritkán ad ki játékot, de azok mindig nagyot szólnak. A World of Warcraft kiegészítőivel és más, hivatalosan vagy félhivatalosan bejelentett projektekkel együtt már szép számmal készülnek játékok a cégnél, most pedig valószínűleg egy újabb projekt csatlakozik a sorba.
1300731150

A Diablo III is apaszthatja a WoW rajongói táborát

Frank Pearce, a Blizzard alelnöke elismeri, hogy a Diablo új része is keresztbe tehet a World of Warcraftnak, de a csapat úgy gondolja, még mindig jobb, ha ők kannibalizálják a saját rajongó táborukat, és nem mások. A World of Warcraft pályafutásának a Titan megjelenésével sem lesz vége.
1299661200

Már játszható a Blizzard új MMO-ja

Jól haladnak a Titan munkacímet viselő MMO munkálatai a Blizzardnál, ezt a cég ügyvezető igazgatójának nyilatkozatából szűrhetjük le: a játék már játszható állapotban van, igaz, a megjelenésére még sokat kell várni. A Blizzard 20 év múlva is számít a Titan sikerére.
1299430800

Húsz éves lett a Blizzard Entertainment

A hétvégén töltötte be a huszadik születésnapját a Blizzard Entertainment. A cég alapítói, Mike Morhaime és Frank Pearce most egy videóüzenetben köszönik meg a rajongók sokéves támogatását és kitartását. A Blizzardot 1991-ben alapították, jelenleg az egyik - ha nem a - legsikeresebb fejlesztőcsapat.
1297416600

Blizzard - az új MMO nem hasonlít a WoW-ra

Sokan arra számítanak a Blizzard következő MMO-jával kapcsolatban, hogy egyszerű World of Warcraft-folytatást kapunk majd, kisebb-nagyobb fejlesztésekkel. Nos, úgy tűnik, hogy a Titan munkanéven futó anyag teljesen más lesz, amibe belevisznek minden tapasztalatot, amit a WoW-val szereztek.
1297345728

Jövőre két új Blizzard-játékot is kapunk

Idén valószínűleg egy sem, jövőre pedig két Blizzard-játék is a boltokba kerülhet. A jövőben az Activision továbbra is kiemelt szerepet szán a fejlesztőcégnek, így nem siettetik többek között a Diablo III boltokba kerülését sem. Hogy mi lesz a másik projekt, afelől egyelőre csak találgatni tudunk.
1297101625

2011-ben is lesz BlizzCon

A Blizzard házi rendezvénye idén is megrendezésre kerül Kaliforniában, október végén. Bejelentések, viták, rajongói fórumok és bajnokságok gazdagítják a felhozatalt - mindenféle meglepetés nélkül. Talán a Titan munkanéven futó MMO-jukról is lehull a lepel? A cosplayek már tervezhetik gönceiket.
1292598049

A Blizzard elismeri a Titan MMO létezését

A jelek szerint nem állít túlzott valótlanságokat az a tervezett megjelenési lista, ami nemrégiben szivárgott ki a Blizzardtól. A cég vezető alelnöke szerint projekt neve valóban Titan és tényleg a nextgen MMO-jukat takarja. Lehetséges, hogy a többi infó is fedi a valóságot? Nem lennénk meglepve.