STALKER 2: Heart of Chornobyl PC, XSX

A nagysikerű STALKER folytatása, amelyben ismét visszatérhetünk a rettegett Zónába.
1355335215

A bitComposernél vannak a S.T.A.L.K.E.R.-jogok

Örömhírrel szolgálhatunk a S.T.A.L.K.E.R.-rajongóknak. Ha már úgy vélekedtél, hogy soha nem készül új rész a népszerű posztapokaliptikus címhez, akkor nagyon tévedsz. A bitComposer szerezte meg a játékos jogokat.
1343825407

A Bethesda veszi át a S.T.A.L.K.E.R.-t?

Ütős pletyka látott napvilágot a minap, noha az érintettek nagyban tagadnak egyelőre. Az a blogger, aki annak idején a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztésének leállítását is megszellőztette, most arról számolt be, hogy a Bethesda vette át a játéksorozat jogait. Mi lesz ebből?
1338815176

E3 2012: Új stúdiót csinál az ex-STALKER brigád

Habár hivatalosan még nem erősítették meg, minden jel arra mutat, hogy a GSC GameWorld munaktársai újra összeállnak, és egy másik stúdiót alapítanak. Az új brigád neve Union Studio lehet, és már ki is szivárgott az első kép az általuk készített shooterből.
1335528000

Nincsenek a Bethesdánál a STALKER-jogok

Tovább kavarog a pletykafolyam a STALKER körül. A GSC Game World bezárt, az interneten pedig elkezdtek terjengeni a hírek, miszerint a Bethesda rögtön lecsapott a játék tulajdonjogaira. A hivatalos álláspont szerint ugyan erről szó sincs, de, mint tudjuk, nem zörög a haraszt...
1335421498

Hivatalosan is törölték a S.T.A.L.K.E.R. 2-t

Az év elején szárnyra kapott feltételezések, melyek a GSC Game World bezárásáról és a S.T.A.L.K.E.R. 2 elkaszálásáról szóltak, tegnap hivatalos megerősítést kaptak. A stúdió bezárta kapuit, a folytatást pedig befagyasztották. Öröm az ürömben, hogy már készül a szellemi utód.
1334048417

S.T.A.L.K.E.R. 2 - videó az animációkról

A nagy húsvéti alkoholmámor közepette is érdemes volt figyelni a S.T.A.L.K.E.R. Twitter-csatornáját, hiszen egy egykori fejlesztőmunkatárs technológiai részleteket taglaló videót tett közzé az ukrán játékfejlesztés következő gyöngyszeméről. Nem rossz, amit látunk.
1331913600

Most akkor mi a helyzet a S.T.A.L.K.E.R. 2-vel?

Az eredeti S.T.A.L.K.E.R. valószínűleg a játékipar egyik leginkább ambíciózus vállalkozása volt: egy kis ukrán csapat akart valami olyasmit csinálni, amibe valószínűleg egy háromszor akkora és jóval tapasztaltabb brigádnak is beletört volna a bicskája. De most mi a helyzet a folytatással?
1326367800

Folytatják a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztését

Örömhír a rajongóknak, a fejlesztők a S.T.A.L.K.E.R. hivatalos Facebook-oldalán erősítették meg, hogy folytatják a várva-várt második rész fejlesztését. Egyelőre csak egy mondat árulkodik a biztató jövőről, a részletek és így a GSC sorsa nem ismert - ezek szerint viszont nagy gond nem lehet.
1324809600

S.T.A.L.K.E.R. 2 - még lehet reménykedni

Sajnos az igazság nem fog kiderülni januárig, addig csak - ahogy a címben látható, és ahogy a GSC nyilatkozta - csak reménykedni lehet. A fejlesztők szerint nincs még minden elveszve: a S.T.A.L.K.E.R.-rajongók talán még örülhetnek majd, valamikor az újév után.
1323710888

Nincs még veszve a S.T.A.L.K.E.R. 2

A hétvégén nagyon aggasztó hírek érkeztek az ukrán GSC Game World felől - sokan azt pletykálták, hogy a csapat végleg lehúzta a rolót, a STALKER 2 fejlesztését pedig lelőtték, miután nem sikerült kiadót találniuk a játék konzolos változatának. A mai hivatalos közlemény mégis ad némi reményt.