Gothic 3

RPG
Kiadó: JoWood, Fejlesztő: Piranha Bytes
A Gothic sorozat legújabb része, mely fantasztikus grafikájának köszönhetően elérte a játék motorjának maximális kihasználtságát, de ez nem akadályozza meg a készítőket, hogy 2006 legjobb RPG-jét készítsék el.
Értékelés: 7.8

Blogajánló: Tesztek minden mennyiségben

A héten sok olyan blog született, melyben egy-egy játékról írtátok meg a véleményeteket. A blogajánló is ennek megfelelően idomult, így ezúttal kicsit több játéktesztet találhattok benne.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

Érkezik a Gothic Complete Collection

Újra kiadják a Piranha Bytes Gothic-sorozatát, számos extrával megspékelve. Ha viszont csak a Gothic 3 bővített kiadására vágysz, arra is beruházhatsz április folyamán. A klasszikus RPG sorozat a harmadik rész után kifulladt, de még nem késő, hogy beszerezd a legjobban sikerült darabokat.

Kiegészül a Gothic harmadik része

Kiegészül a díjnyertes (mondják ők), de mégis borzalmas (mondjuk mi) Gothic 3: a kiegészítő átvezetőt képez a harmadik és a készülő negyedik rész története között.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

Új játékon dolgoznak a Gothic alkotói

A Deep Silver bejelentette, hogy a Gothic-játékokról elhíresült Piranha Bytes új játékon dolgozik, melynek semmi köze nem lesz az említett szerepjátékokhoz.

Készülőben a Gothic 4

A mai nappal a JoWood a legfrissebb sajtóközleményében közölte, hogy már javában toborozza a következő Gothic résznek a fejlesztőgárdáját.

Több, mint 500 ezer eladott Gothic 3

A JoWood Productions bejelentette, hogy a tavaly ősszel megjelent Gothic 3 már több, mint 500 ezer példányban kelt el szerte a világon.

Megérkezett a Gothic 3 demója

Már letölthető a JoWooD által pár nappal ezelőtt beígért Gothic 3 demó, így ma már ez a harmadik kipróbálható verzió, amivel kedveskedünk nektek!

Gothic 3 demó közeleg

A JoWooD a minap bejelentette, hogy november 10-én, azaz pénteken még az amerikai megjelenés előtt egy kipróbálható Gothic 3 verzióval kedveskedik nekünk.

Gothic 3 demóra számíthatunk?

A német PC Games tudta meg a JoWood-tól, hogy az általuk jegyzett, pénteken boltokba kerülő Gothic 3 demója már készül - a részleteket csúf homály fedi.

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő héten végre boltokba kerül a Gothic 3, a Championship Manager 2007, a Flight Simulator X, a Warhammer 40k: Dark Crusade és még sok más finomság.

Játszhatatlanul bugos a Gothic 3?

A német nyomtatott sajtó színe-java már kipróbálhatta, letesztelhette a Gothic-sorozat harmadik részét - állításuk szerint a Gothic 3 játszhatatlan és tele van buggal.

Most már tényleg elkészült a Gothic 3

Majdnem két hete számoltunk be a Gothic 3 elkészültéről, ám később kaptuk a hírt, hogy a srácok az utolsó pillanatban visszahívták a játékot műhelyükbe bizonyos okokból.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Kiegészül a Gothic 3

Albert Seidl, a Jowood egyik fejese tegnap megerősítette, hogy már készül az első kiegészítő a néhány hét múlva megjelenő Gothic 3-hoz.

Elkészült a Gothic 3

Remek hírrel szolgálhatunk az RPG rajongóknak, tudniillik a Piranha Bytes a mai napon befejezte a Gothic 3 EU verziójának a fejlesztését.

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

GC 2006: Friss screenshot dózis érkezett

Van itt minden kérem-szépen! Alone in the Dark, Anno 1701, Bioshock, FEAR, Full Auto 2, Gothic 3, Metal Gear Solid 4, Warhammer: Mark of Chaos stb.

GC 2006: Az első adag screenshot

Bár a kiállítás csak holnap délután nyílik, már megérkezett az első, szorosan az ott bemutatott játékokhoz kapcsolódó screenshot adag.

GC 2006: Íme, a Deep Silver idei felhozatala

Európa egyik legnagyobb kiadója is elküldte nekünk azon listáját, melyen az idei Games Convention-ön kiállítandó játékai szerepelnek. A felhozatalért erre tessék...
  • Írta: fojesz
  • 7 komment