Homefront: The Revolution

PC, PlayStation 4, Xbox One

FPS, Háborús
Kiadó: Deep Silver, Fejlesztő: Dambuster Studios
Folytatódik a Homefront, a fejlesztő a crytekes srácokból verbuvált Dambuster Studios.
Értékelés: 6.5

CryEngine-játékok az új Humble Bundle-ben

Hatalmas akciókkal találkozhatunk a Humble CryEngine Bundle keretein belül. A csomag egyszerre próbál csalogató lenni a játékosok és a játékfejlesztők számára, ugyanis a számos CryEngine-nel készített játékon túl Asset Packokat is kínál.

Csupán egy dollár májusban az Xbox Game Pass

Mutatjuk, hogy mit hoz jövő hónapban a Microsoft havidíjas szolgáltatása! Aki még sosem fizetett elő az Xbox Game Passre, az májusban egy tábla csoki áráért válogathat egy rakás nagyszerű játék közül.

Homefront: The Revolution - jön az utolsó DLC

Habár hónapok óta csend honolt a Homefront: The Revolution táján, jó hír, hogy a Dambuster Studios folytatja a játék támogatását. Márciusban jön az utolsó sztori-DLC, illetve a PS4 Pro-támogatás is bekerül a kalapba.

Kipróbálható a PC-s Homefront: The Revolution

Ezen a hétvégén ingyen játszható a Homefront: The Revolution a Steamen. A single kampányt és a kooperatív mókára kihegyezett Resistance módot egyaránt nyüstölhetik az érdeklődők.

Frissítve: Kijátszották a Denuvo-védelmet

Zajosan telt a hétvége warez-körökben, hiszen egy Voksi nevű hackernek sikerült két vállra fektetni az osztrák szupervédelmet. Egymás után kerültek fel a netre a Doom, az új Tomb Raider és a Total War: Warhammer működő kalózverziói.

Brit toplista: továbbra is az Overwatch vezet

A múlt héten sem akadt kihívója a Blizzard multis shooterének, az Overwatch-nak. A játék ezúttal is bezsebelte az aranyérmet a brit játékeladási toplistán, miközben a Battleborn annyira szenved, hogy rossz nézni.

Brit toplista: meglepően jól nyitott az új Homefront

Bár az újonnan érkezettek közül egyik játék se tudta megfosztani az első két helytől az Uncharted 4-et és a Doomot, azért a Homefront: The Revolution így is meglepően jól nyitott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége bezavart picit, azonban a világért sem hagynánk benneteket megjelenési lista nélkül! A hét főszereplője a Homefront: The Revolution, Philadelphia már várja, hogy felszabadítsd az észak-koreai elnyomás alól.

Előzetes az új Homefront megjelenéséhez

Amerikában már megjelent a Homefront: The Revolution, ennek apropóján pedig megérkezett a játék launch trailere, és az is kiderült, mi jót tartalmaz majd a szezonbérlete.

Sztoritraileren a Homefront: The Revolution

Philadelphiában zavaros a helyzet. A megszálló koreai erők terrorban tartják a lakosságot, ám az ellenállás is bontogatja szárnyait. A legújabb trailerben a Homefront: The Revolution hőseivel ismerkedhettek meg.

Homefront: The Revolution - az első egy óra

Masszív gameplay videót kaptunk az Eurogamer jóvoltából. A srácok rátehették a mancsukat a Homefront: The Revolution PC-s változatára, és ha már így alakult, videóra vették a játék első óráját.

A heti galériafrissítés

A tapétázók figyelmébe ajánljuk az eheti képgyűjteményünket olyan címekkel, mint a Dead Island: Definitive Collection, a NieR: Automata, a Paragon, a Seven, a Nioh vagy éppen a King's Quest harmadik epizódja.

Homefront: The Revolution - Amerika romokban

A koreai hadsereg megvetette a lábát az Egyesült Államokban, majd nem sokkal később el is foglalta azt. Megérkezett a Homefront: The Revolution nyitóanimációja, amit látva legszívesebben mi is partizánkodnánk.

Homefront: The Revolution - foglald vissza a várost!

A Homefront: The Revolution Philadelphiájában különféle megszállt övezeteket találunk. A visszafoglalásukhoz a lakosság segítéségét is kikérhetjük, ezzel befolyásolva a forradalom alakulását. Itt az új trailer!

A heti galériafrissítés

A mai gyűjtésben olyan címekből láthattok friss és ropogós képeket többek közt, mint a Homefront: The Revolution, az Attack on Titans, a PC-s Everybody’s Gone to the Rapture és a Dragon Quest: Heroes II.

Ismerd meg a Homefront történelmét!

A Homefront története mindig is érdekesen hangzott, melyre a marketingesek most még jobban ráerősítenek: álreklámokon és a külön erre a célra fellőtt oldalon ismerkedhetünk meg az alternatív történelemmel.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

A TimeSplitters is előkerül az új Homefrontban

Két finomsággal is szolgálhatunk a Homefront: The Revolution iránt érdeklődőknek, befutott ugyanis az új trailer, és az is kiderült, hogy a TimeSplittersbe is belefuthatunk majd a játékban.

Homefront: The Revolution - a gerillaharc részletei

Idén tavasszal heves harcok várhatóak Philadelphiában. De senkit nem ér váratlanul a dolog, a fejlesztők új videósorozatot indítottak, amely a Homefront: The Revolution különböző aspektusait mutatja be. Lássuk, milyen a gerillaharc!

Valamit bejelent az E3-on a Deep Silver

A kiadó CEO-ja, Klemens Kundratitz egy interjúban szellőztette meg, hogy valamilyen nagyobb bejelentésre készülnek az E3-on. Kundratitz az új Homefrontról is beszélt, mely szerinte sokaknak fog meglepetést okozni.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

Homefront - minitank a gyűjtői kiadásban

Bemutatkozott a bétateszt alapján nem túl biztató minőséggel kecsegtető Homefront: The Revolution gyűjtői kiadása, a Goliath Edition, ami mellé egy működő minitankot is kapnak majd a rajongók.