Final Fantasy IX

JRPG
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
A PlayStation 1-re megjelent klasszikus talán a PlayStation Networkön keresztül válhat majd halhatatlanná.
Értékelés: Nincs még értékelve

Final Fantasy-játékokkal erősít a PlayStation Now

Örülhetnek a Final Fantasy-rajongók, hiszen a jövő héttől kezdve egészen januárig bezárólag minden egyes hónapban egy-egy Final Fantasy-epizóddal bővül majd a PlayStation Now kínálata.

Animációs sorozat készül a Final Fantasy IX-ből

A Square Enix egy francia animációs stúdióval szerződött, hogy sorozatot készítsenek az eredetileg PlayStation 1-re megjelent Final Fantasy IX-ből. Az adaptáció elsősorban a gyerekeket célozza majd.

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.

Még több Final Fantasyt várhatunk a Game Passbe

A Microsoft 2019-ben számos Final Fantasy-címmel ígérte bővíteni az Xbox Game Passt, ám a teljes listát még nem sikerült teljesítenie. A cég szóvivője szerint nincs miért aggódni, 2021 folyamán ezek is rendben megérkeznek.

Íme, az Xbox Game Pass májusi újdonságai

Májusban sem maradnak újdonságok nélkül az Xbox Game Pass-előfizetők, legyenek akár a konzolos vagy a PC-s szolgáltatás felhasználói. Mától például a Red Dead Redemption II-t is letölthetjük Xbox One-ra.

Három Final Fantasy-címmel erősít a Switch

A Nintendo Direct három fronton is kedvezett a Final Fantasy-rajongók számára. Megjelenési dátumot kapott ugyanis a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, valamint a Chocobo’s Mystery Dungeon Every Buddy Switch-átirata is.

Klasszikus Final Fantasyk jönnek Switchre

A Nintendo Directben jelentették be, hogy a hibridkonzolra tart a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X és X-2 remastere, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is.
  • Írta: zoenn
  • 1 komment

PS4-re is megjelent a Final Fantasy IX

A Tokyo Game Show apropóján a Square Enix kellemes meglepetéssel jelentkezett, bejelentették ugyanis, hogy a Final Fantasy-széria kilencedik részét is elhozzák nekünk PlayStation 4-re.
  • Írta: gabeee
  • 0 komment

Final Fantasy VII - csak 2018-ban jöhet a PC-s verzió

Jövőre ünnepli 30. születésnapját a Final Fantasy-sorozat és a VGLeaks információi szerint a Square Enix elképesztő mennyiségű megjelenéssel igyekszik majd a rajongókat megajándékozni.

PC-re is megjelenik a Final Fantasy IX

A Square Enix idén is gőzerővel tolja majd a Final Fantasy-sorozatot, nem csak a várva-várt Final Fantasy XV kerül boltokba, de a Final Fantasy IX is kap egy PC-s, illetve mobilos átiratot.

Új sidequestet fedeztek fel a Final Fantasy IX-ben

On-disc extra tartalom 2000-ből, mondhatnátok: új mellékküldetést fedeztek fel a Final Fantasy IX-ben, igaz, már évekkel ezelőtt utaltak a létezésére, csak valószínűleg senki nem csinálta meg.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.

Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.

Nyugati szerepjátékon dolgozik a Square Enix

Már régóta tudjuk, hogy a Square Enix valami brutális új szerepjátékon dolgozik, David Hoffman most azonban azt is elhintette, hogy nyugati fejlesztőktől jön a cucc.

A Final Fantasy IX is felkerülhet a PS Networkre

A Square Enix szerint rengetegen kérték már tőlük, hogy a Final Fantasy IX is letölthető legyen a PlayStation Networkről - ha minden igaz, erre sor is kerülhet majd.