Insane

Guillermo del Toro első játéka, amelyet a THQ közösen készít.
1296734438

Frissítette megjelenési ütemtervét a THQ

A kiadó vezérigazgatója, Brian Farrell leplezte le a cég legnagyobb húzócímeinek várható megjelenési időpontját, amire szükség is volt, elvégre az amerikai befektetők nem voltak elragadtatva az utolsó bevételi eredményektől. A THQ-nak szüksége van arra, hogy leporolja a Saints Row 3-at és a Warhammer-jogokat.
1295874030

Del Toro: A narráció lesz a játékok sarokköve

A rendező szerint a következő évtized videojátékai átveszik a mesemondó szerepét a filmektől. Ugyan ki másnak hinnénk ezt el, mint aki megjárta Hollywoodot, és olyan alkotásokat tett le az asztalra, mint a Faun labirintusa, vagy a Hellboy két része? A történet mindennél fontosabb lesz közeljövőben.
1292516164

Nyolc-tíz éven át fejlesztik az Insane-trilógiát

A THQ legfőbb játékaiért felelős igazgatója, Danny Bilson szerint legalább nyolc-tíz évig biztosan fogunk hallani az Insane-trilógiáról. Nem véletlen, hogy a filmes szakmában jártas Guillermo del Torot kérték fel a széria istápolására, hiszen egy évtizedig is elhúzhatják a horrorciklus befejezését.
1292315652

Trilógiát terveznek az Insane-ből, a film sem kizárt

A THQ további részleteket tárt fel Guillermo del Toro hétvégén bejelentett horror-thriller játékából. A rendező a kiadóval közös együttműködésének keretében nem csupán egy játékra korlátozódik a kapcsolat, az Insane-t trilógiának tervezik, sőt a filmadaptáció sem kizárt.
1292140540

Guillermo del Toro új játéka: Insane

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Guillermo del Toro a THQ-val karöltve szorgoskodik új játékon, amelyet - többek között - az idei VGA-n lepleztek le. Sajnos az Insane-ről gyakorlatilag semmi sem derült ki, de az biztos, hogy a korábbi sci-fis címről szóló pletykák nem egészen voltak igazak.
1285844400

Guillermo del Toro a THQ-val dolgozik

Végre hivatalossá vált, hogy a világhírű hollywoodi rendező a THQ-val állt össze egy játéksorozat megvalósítására, melyről egyelőre semmilyen információt nem tudunk, a témáján kívül. Ráadásul a megjelenés sem mostanában várható, legalább három év fejlesztés kell neki.
1280407740

Megint játékon dolgozik Guillermo del Toro

A Pan's Labyrinth és a Hellboy-filmek rendezője legutóbbi befuccsolt kísérlete után újra játékfejlesztésbe kezdett - reméljük, ezúttal lesz is belőle valami!