Rocksmith

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Zene, Ügyességi, Gitáros, Party
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
A Ubisoft válasza a Guitar Herókra.
Értékelés: Nincs még értékelve

Visszavonul a digitális piacról a 2011-es Rocksmith

A Rocksmith+ érkezésével a Ubisoft nyugdíjba vonultatja a gitároktató programjának legrégebbi változatát. A 2011-es Rocksmith hamarosan eltűnik a digitális piacterekről, és a DLC-it sem vásárolhatjuk meg a későbbiekben.

Nem kap több DLC-t a Rocksmith

Új vizekre evezik a Ubisoft San Francisco, ezzel együtt pedig megvonják a Rocksmith folyamatos támogatását. A valódi gitárt használó ritmusjáték és oktatóprogram így nem kap már újabb számokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!

Két hét múlva jön a PC-s Rocksmith

Érdekesség, hogy míg a Rocksmith konzolos változataira egy évet kellett várnia az európaiaknak, a PC-s kiadás már világszerte egy időben debütál. A valódi gitárt igénybe vevő ritmusjáték két hét múlva jelenik meg, és a Steamről is beszerezhető lesz, igaz, ekkor a hardvert külön kell megvenni.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!

Mégsem jelenik meg szeptemberben a Far Cry 3

A nap végére egy szomorú hírrel kell beérnünk: a Ubisoft bejelentette, hogy a csúszik a Far Cry 3 megjelenése. A beígért szeptemberi dátumot képtelen tartani a cég, s csak két hónappal később lát napvilágot a sandbox shooter. A franciák nem indokolták döntésüket - milyen kár!

Szeptemberben végre Európába jön a Rocksmith

Közel egy év késéssel, de végre Európában is boltokba kerülhet a Ubisoft saját zenés játéka, a Rocksmith. A program érdekessége, hogy a játékmenete ugyan a Guitar Herót idézi, viszont nem műanyag kontrollerrel, hanem valódi gitárral kell majd zúzni a számok alatt.

Rocksmith - Európa csak jövőre kap belőle

Nem jelenik meg idén Európában a Ubisoft zenés játéka, a Rocksmith. A kiadó szerint nem érdemes nyugatról behozatni a címet, mert úgysem fogjuk tudni elindítani a konzoljainkon, a PC-s érkezésről pedig továbbra sincs hír. Amerikában egyébként már a jövő héten elérhetővé válik a program.

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.

Guitar Hero-stílusú játékot fejleszt a Ubisoft

A francia kiadót hidegen hagyja, hogy nemrégiben az Activision egy tollvonással kinyírta az egykor milliókat hozó Guitar Hero frencsájzt, és Rocksmith néven hasonló elven működő ritmusjátékot jelentett be. A partijáték igazi erőssége az lesz, hogy játszható lesz igazi elektromos gitárral is.