LEGO Harry Potter: Years 5-7 , 3DS, DS, PC, PS3, PSP, Vita, X360

Ahogy arra számítani lehetett elkészül a Harry Potter-könyvek és filmek utolsó fejezeteiből is LEGO-játék fog készülni.
1449475200

PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.
1432803627

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.
1423503000

A Nintendo is le akart csapni a Harry Potter-jogokra

Az első, 1997-ben megjelent Harry Potter-könyv óriási siker lett, az óriáscégek pedig egymást taposva próbálták megszerezni a cím jogait ahhoz, hogy filmet vagy játékot készíthessenek belőle.
1406786413

A PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai

A Sony bejelentette, hogy augusztusban mely címekkel játszhatnak ingyen a PlayStation Plus-előfizetők. PS4-en még mindig az indie címekkel kell beérnünk, PS3-on viszont megkapjuk a Crysis 3-at is.
1401271200

100 milliónál jár a LEGO-sorozat

Mérföldkőhöz érkezett a LEGO-sorozat, az építőkockás videojátékokból mára több mint 100 millió példányt adtak el összesen. Mondani sem kell, a játéktörténelemben csak néhány széria tudta megugrani ezt a lécet.
1321172709

LEGO Harry Potter - trailer a megjelenésre

Nyugaton már boltokba került az idei - ha jól számolom - harmadik LEGO-játék, ami ezúttal a Harry Potter befejező részeinek állít emléket. Az utolsó három könyv és az utolsó négy film elevenedik meg az új epizódban, természetesen a már megszokott vicces(kedős) stílusban és a jól bejáratott játékmenettel.
1320872265

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de azért összeraktuk a heti megjelenési listát, no nem mintha nem fújnátok kívülről a napokban érkező slágercímekről úgy mindent, amit lehet tudni. A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a boltokban van, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig pénteken érkezik - tűkön ülve várjuk!
1318079248

Befutott az új LEGO Harry Potter első trailere

Nem tudom, hogy a Warner Bros. vagy a Traveller's Tales unja-e jobban a LEGO-zást és a Harry Potterezést, de az mindenesetre érdekes, hogy a LEGO Harry Potter: Years 5-7 a bejelentése után hónapokkal és a megjelenése előtt néhány héttel kapta meg az első trailerét. Csekkoljátok le azért!
1317539195

HWSW: Amikor a videojáték találkozik a LEGO-val

A gyerekek egyre fiatalabb korukban ismerkednek meg a játékkonzolokkal és a videojátékokkal, azonban jó ideig a klasszikus játékok sem fognak eltűnni. A gyártók új ötletekkel kísérleteznek, de ők is inkább a digitális lehetőségek között kutatnak az újdonságok után, írja a HWSW.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.