Pikmin 3

Wii U

Akció
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
Visszatér a Pikmin, az új rész Wii U-ra jelenik majd meg.
Értékelés: Nincs még értékelve

Pikmin 3 Deluxe - negyvenpercnyi gameplayt kapott

Az egykor Wii U-n megjelent Pikmin 3 hamarosan a Nintendo Switchen is elérhető lesz. Kedvcsinálóként a fejlesztők negyvenpercnyi mozgóképet hoztak nekünk, ráadásul demó formájában is kipróbálhatjuk a játékot vásárlás előtt.

Pikmin 3 Deluxe - de kik azok a pikminek?

Új trailer érkezett a Pikmin 3 Nintendo Switchre szánt kiadásából, amely október végén kerül boltokba. A kedvcsináló a játék legfontosabb mellékszereplőit, a pikmineket mutatja be nekünk.

Nintendo Switchre is megjelenik a Pikmin 3

Beigazolódtak a korábbi pletykák, és valóban Nintendo Switchre költözik a Pikmin 3. A Deluxe-kiadás még októberben megjelenik, és az elejétől végéig játszható lesz kooperatív módban is.

Még mindig visszarántja a Wii U a Nintendót

A Nintendo közzétette a pénzügyi évének elsőre felére vonatkozó jelentését: ebből kiderül többek között, hogy az elmúlt fél évben kevesebb, mint félmillió Wii U-t tudott értékesíteni a vállalat.

Íme, a legfrissebb Nintendo-bejelentések

Tegnap is Directet tartott a Nintendo, a kiotói cég ráadásul nem kevés újdonsággal készült a félórás műsorra. Összeszedtük nektek mindegyiket, és természetesen a Direct felvételét is láthatjátok.

Ezek voltak az USA kedvencei augusztusban

Az NPD Group menetrendszerűen tette közzé az amerikai játékpiac augusztusi összesítését: az iparág forgalma gyakorlatilag stagnált, a játékok eladásai viszont kifejezetten felpörögtek a tavalyi évhez képest.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Viszonylag eseménytelenül telt el a múlt hét, ennek megfelelően a brit játékeladási toplistán sem történtek túl nagy változások - hacsak azt nem vesszük, hogy a Pikmin 3 óriásit zúgott lefelé.

Már a Minecraft vezeti a brit toplistát

Hat hétig tartott a The Last of Us uralma, most az Xbox 360-as Minecraft vetett neki véget. Igaz, megtehette volna a frissen megjelent Pikmin 3 is, de Notch játékával még ő sem tudta felvenni a versenyt.

Pikmin 3 - kezdjük az alapoknál!

A héten jelenik meg a Nintendo Wii U egyik régen várt exkluzív címe, a Pikmin 3, ám bizonyára vannak olyanok, akik nem tudják hová tenni a játékot. A legújabb előzetes megismertet minket az alapokkal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azt mondják, nagyon meleg lesz a héten, és talán ezért nem is akkora baj, hogy gyakorlatilag alig lesz érdemi megjelenés a napokban. Az ínyencek azért találhatnak olyan játékot, ami a fogukra való!

Félperces Pikmin 3 trailer érkezett

A hónap végén érkezik a Pikmin 3, a Nintendo pedig egy végső rohamot indít a vásárlók meghódítása érdekében. Az új kedvcsináló rövid, de minden olyan finomságot bemutat, ami szórakoztatóvá teszi a játékot.

Közel húsz percen át mozog a Pikmin 3

A Nintendo Direct mai adásában a Pikmin 3 kapta a főszerepet, Shigeru Miyamoto közel húsz percen át mutogatja a Wii U-exkluzív címet. Mondjuk végig japánul, de annyi baj legyen: így legfeljebb nem érted majd a vicceket.

E3 2013: A második galériafrissítés

Nem hagyunk magunk mögött semmi látnivalót, hiszen ilyenkor minden érdekes lehet. A mai adagban is találunk olyan unikumdarabokat, mint a Batman: Arkham Origins, a DriveClub, a Pikmin 3 és a The Order, meg a többiek.

E3 2013: Összefoglaló a Nintendo Directről

Lezajlott a költséghatékony Nintendo-sajtókonferencia, amit a neten élőben követhettek az érdeklődök. Néhány bejelentés mellett temérdek látnivalóval szolgálhatunk a Mario és a Zelda rajongóinak.

Nintendós Wii U-megjelenések a nyárra

Még egy Nintendo-hírcsokor a Nintendo Direct legutóbbi adása után: a japánok gőzerővel promózzák a nyáron érkező Wii U-játékaikat, most dátumokkal és látnivalókkal soroljuk fel őket.

Októberben jöhet az új Mario Wii U-ra

Mint ismert, a Nintendo szeretné alaposan meghúzni az év második felét, hogy felélénkítse a Wii U drasztikusan visszaesett eladásait. A CVG most azt is megtudta, nagyjából hogyan képzelik el mindezt a japánok.

3DS- és Wii U-bejelentések a Nintendótól

A Nintendo tegnap megint Nintendo Directet tartott, ahol egy sor bejelentés érkezett a japán vállalattól. Rengeteg a megjelenési dátum, a látnivaló, és természetesen új címek is akadnak a repertoárban.

Friss képeken a Pikmin 3

Az új Pikmin talán a Nintendo Wii U leginkább várt címe: a mókás RTS-nek megannyi rajongója van. Ezúttal a gülüszemű ellenségekre veszünk egy pillantást a friss screenshotok segítségével.

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.