Need for Speed

PC, PlayStation 4, Xbox One

Autós, Verseny, éjszakai
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Electronic Arts
Egy év kihagyás után mutatkozott be az új NFS, mely egy reboot lesz.
Értékelés: 7.0

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Újra a Criterion készíti a Need for Speed-játékokat

Hét év után a Need for Speed-széria újra visszakerül a Hot Pursuit és a Most Wanted készítőihez: a Criterionhoz. Ezzel együtt a 2013 óta a sorozaton dolgozó Ghost Games munkatársait mérnöki teendőkhöz sorolják át.

Most egy hétig ingyenes az Origin Access

Az Electronic Arts havidíj ellenében igénybe vehető PC-s kölcsönzője, az Origin Access hét napon át teljesen ingyen kipróbálható. Ehhez semmi másra nincs szükség, csak egy gyors regisztrációra.

Kiszivárgott az új Need for Speed címe?

Minden jel szerint beregisztrálta az Európai Unió védjegyhivatalánál az új Need for Speed címét az Electronic Arts. Nos, az alcím meglehetősen beszédes - elképzelhető, hogy jövőre nem a városi versenyzésé lesz a főszerep?

Hamarosan átalakul az Origin

Hamarosan masszív ráncfelvarrást kap az Origin kliense. Az Electronic Arts már teszteli az új felhasználói felületet, amit most néhány kép erejéig be is mutatunk nektek. Logikusabb és átláthatóbb lesz.

Két új játékkal bővül az EA Access

Az Electronic Arts megerősítette, hogy jövő héten két vadonatúj játékkal, az új Need for Speeddel és a szívbemarkoló platformer-kalanddal, az Unravel című játékkal bővül az EA Access szolgáltatásuk.

Ingyenes próbaverzió az új Need for Speedhez

Jó kedvében van az Electronic Arts, két meglepetéssel is készült mára a játékosoknak. A Need for Speed PC-s változata kapott egy tízórás próbaverziót, a Battlefield: Hardline utolsó DLC-je pedig ingyen tölthető.

Tarolt a Battlefront, jövőre érkezik a folytatás

Az Electronic Arts is közzétette az aktuális pénzügyi jelentését, melyből több érdekességre is fény derült. A Star Wars: Battlefront például óriásit ment, aligha meglepő, hogy jövőre jön is a folytatása.

Jövőre jön az új Need for Speed

A Need for Speed-sorozatot megöröklő Ghost Games egy blogbejegyzésben megerősítette, hogy 2016-ban új Need for Speed-epizód nélkül maradunk, és a tavaly megjelent rész sem kap már több frissítést.

A PC-s Need for Speed megjelenését ünnepeljük

Holnap végre megjelenik a Need for Speed számítógépes változata, jócskán lemaradva a tavaly őszi konzolos premierről. Sebaj, a friss launch trailerrel átjár minket az éjszakai illegális autóversenyek hangulata.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége miatt bőven jut idő játékra a héten, úgyhogy nézzük is meg gyorsan, milyen újdonságok érkeznek a napokban. Bunyó? Autóverseny? Felhőtlen robbantgatás? Lesz itt minden!

Ilyen gép kell a Need for Speed PC-s verziójához

Az Electronic Arts közzétette, hogy milyen számítógépet igényel a Need for Speed PC-s változata, emellett egy másik listát is küldött, ezen a támogatott kormányok szerepelnek.

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.

Need for Speed - márciusban PC-re is

A tavaly megjelent konzolos verziók után jövő hónapban végre PC-re is elérhető lesz a számozás nélküli, vadonatúj Need for Speed. A készítők szerint az átirat teljes egészében asztali gépekre lett szabva.

Ezúttal is túlteljesített az EA

Az elmúlt, október és december közötti negyedévet is jobban zárta az EA, mint várták. Nyugaton továbbra is az első számú kiadó Xbox One-on és PS4-en, de a PC-s játékosokat is visszahódítanák.

PlayStation Store - jól fogyott a Destiny

A Sony összegyűjtötte, hogy melyek voltak azok a játékok tavaly, amelyek a legsikeresebbnek bizonyultak az európai és amerikai PlayStation Store-ban. Nálunk a Destiny, a tengerentúlon pedig a Black Ops 3 vitt mindent.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

Magyar toplista: a Call of Duty vitte a novembert

A titánok harcáról szólt a novemberi hónap, nem volt egyszerű dolga annak, aki tartani akarta a tempót a megjelenésekkel. A magyar eladási toplistából kiderül, hogy mely játékokra úsztatok rá a legtöbben!

Need for Speed - megérkezett a legújabb frissítés

A mai napon befutott a Need for Speed legújabb, Legends névre keresztelt ingyenes frissítése. Ez nem csak javításokat, de új tuningokat, megemelt REP-limitet, festéseket, zenéket és egy régi ismerőst is tartalmazni fog.

Brit toplista: az első helyen nyitott a Black Ops III

Rengeteg mostanában a megjelenés, ezért nem csoda, hogy heti rendszerességgel cserélődik a lista élmezőnye. A múlt hét két legnagyobb megjelenése az új Call of Duty és a Need for Speed volt.