PlayStation VR Worlds PS4

Bemutatkozott az SCE London első VR-játéka.
1634191200

Novemberben VR-címekkel bővül a PlayStation Plus

Ötödik születésnapját ünnepli a PlayStation VR, a Sony ennek apropóján pedig úgy döntött, hogy novemberben PS VR-játékokat is hozzáad a PlayStation Plushoz. Az ígéret szerint három cím is érkezik.
1606471200

Újabb óriáscsomagban a PS VR

A karácsonyra készülve egy újabb PlayStation VR-os óriáscsomagot dobott piacra a Sony. A teljes felszerelést tartalmazó dobozban egyből öt játékot találunk, köztük pedig akad egy-két kihagyhatatlan darab is.
1590996600

Brit toplista: élen a definitív Xenoblade Chronicles

Több érdekes változást is hozott a legutóbbi brit játékeladási toplista, így például a Xenoblade Chronicles: Definitive Edition érkezésével az Animal Crossing: New Horizons három hete tartó uralma is véget ért.
1542812448

Most lényegesen olcsóbb a PlayStation VR

A Sony is Black Friday-akciót tart, így a következő hetekben jelentős kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a japánok VR-szemüvegét. A PS VR-t, a PS Camerát és a PS VR Worlds játékot tartalmazó pakk most 70 ezer forintért a tiéd.
1476127920

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.
1458113760

GDC 2016: PlayStation VR - valójában drágább lehet

Tegnap este a Sony ledobta az atombombát, és bejelentette a PlayStation VR megjelenési dátumát és árazását. A gyorshírünk után most következzen egy tartalmasabb összefoglaló, benne a sajtókonferencia összes bejelentésével.
1436464801

The London Heist - ilyen az SCE London VR-játéka

Hivatalosan is bemutatkozott az SCE London első VR-szemüvegre kihegyezett fejlesztése, a The London Heist. A belső nézetes shooter címéből kitalálható, hogy bankrablás, lövöldözés és autós üldözés vár majd ránk.