Batman: The Telltale Series

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Mobil, PlayStation 4, Xbox One

Kalandjáték, Képregényes
Kiadó: Telltale, Fejlesztő: Telltale
Epizodikus Batman-kalandjátékot készített a Telltale.
Értékelés: 7.0

Íme, a Games with Gold március kínálata

A Microsoft közzétette azon játékok listáját, melyet az Xbox Live Gold-előfizetők március során bezsákolhatnak. Ismét két Xbox One-os és két Xbox 360-as címet üdvözölhetünk a fedélzeten.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Rajthoz állnak a Games with Gold januári játékai

Az ünnepi szezon után a 2020-as évet is meglehetősen klassz játékokkal nyitja a Microsoft. A friss felhozatalban szokás szerint két Xbox One-os és két Xbox 360-as (de visszafelé kompatibilis) játékot találunk.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

Így fest a Telltale noirosított Batman-játéka

Megérkezett a Batman Telltale: Shadows Edition launch trailere, melyen a már ismert játékot ezúttal (többnyire) fekete-fehér szín-összeállításban, na meg persze némileg feltuningolt grafikával csodálhatjuk meg.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Noir beütést kap a Telltale Batman: Shadows Edition

Az Athlon Games és a Telltale Games közreműködésében érkezik a grafikailag újragondolt Telltale Batman: Shadows Edition, mely komorabb és látványosabb megjelenítést hoz magával.

Feltámad a Telltale Games

Nem pontosan a régi formájában, de ismét visszatérhet a Telltale Games. A stúdió tavaly szeptemberben zárta be a kapuit, most pedig új menedzsment alatt szedheti össze magát.

Távoznak a Telltale-játékok a GOG kínálatából

A stúdió bezárása óta rengeteg probléma sújtotta a Telltale Games címeit, és úgy néz ki, hogy ez a tendencia a jövőben sem fog változni. Május 27-től kezdve egyetlen Telltale-játék sem lesz kapható a GOG-on.

Az Insomniacnál landolt a Telltale vezető írója

A szomorú sorsra jutott Telltale Games első számú írója jövőre már az Insomniac berkein belül folytathatja a munkáját. Mary Kenney korábban a The Walking Dead utolsó évadán, előtte pedig a Batman: The Enemy Within epizódjain dolgozott.

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Extrém sűrű volt az idei március, és még mindig nem értünk a végére: holnap landol a boltokban a Far Cry ötödik felvonása, ahol montanai Hope megyébe látogatunk, hogy kifüstöljük az Eden's Gate szektát.

Batman: The Enemy Within - nyakunkon a finálé

A Telltale bejelentette, hogy a Batman: The Enemy Within ötödik és egyben utolsó epizódja, a Same Stitch a hónap végén érkezik. Az ígéretek szerint - a korábbi döntéseinktől függően - két teljesen különböző befejezést kaphatunk.

Ízelítő a Batman: The Enemy Within folytatásából

Befutott a Batman: The Enemy Within negyedik epizódjának mozgóképes kedvcsinálója. Aki nagyon nem bír magával, beleleshet a január 23-án érkező részbe, amely az évad utolsó előtti felvonása.

Hamarosan folytatódik a Batman: The Telltale Series

Novemberben futott be a Batman: The Telltale Series második évadának legutóbbi epizódja, amit január utolsó hetében követ majd a negyedik felvonás. A folytatás az eddig felmerült kérdések közül többre is választ ad.

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen nyitja a következő esztendőt a Sony, a frissen bejelentett januári PlayStation Plus-játékok között ugyanis megtaláljuk a Deus Ex: Mankind Dividedet és a Batman: The Telltale Seriest is.

Batman: The Enemy Within - közeledik az új epizód

Hiába küzd kisebb problémákkal a Telltale csapata, a Batman: The Enemy Within-sorozat ezt nem érezheti meg. A csapat pedig tartja is az ütemtervet, így jövő héten befut a harmadik epizód is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!

Létszámleépítés a Telltale csapatánál

A Telltale Studios tájékoztatása szerint kénytelen volt megválni a dolgozói egynegyedétől, ami a kiadott közlemény szerint közel 90 embert jelent. A The Walking Dead-sorozatot készítő csapat kisebb létszámmal képzeli el a jövőt.

Batman: The Telltale Series - úton a Switch-verzió

Hamarosan Nintendo Switch-re költözik a Batman: The Telltale Series. Egyelőre csak az első évadot kapják meg a hibridkonzol tulajdonosai, azt viszont már egy hónap múlva.

Traileren a Batman: The Enemy Within folytatása

A jövő héten érkezik a Batman: The Enemy Within második epizódja, a The Pact, amelyben Joker barátnője, Harley Quinn is csatlakozik a gonosztevők sorához. A Telltale jóvoltából befutott a beharangozó előzetes.
  • Írta: zoenn
  • 0 komment

Batman: The Enemy Within - Harley Quinn belépője

Jövő héten érkezik a Batman: The Enemy Within második epizódja, a The Pact, amelyben Joker barátnője, Harley Quinn is komoly szerepet kap. Egy hatásos jelenetben köszön be, amit most ti is megnézhettek.
  • Írta: zoenn
  • 2 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több finomságot is hozott a lehűlés, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Össze is szedtük nektek egy szép listába, hogy mi minden közül szemezgethettek majd a következő napokban!