Days Gone PC, PS4

Új posztapokaliptikus kaland a Sonytól.

2021 legjobb játékai - szerintünk

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

Days Gone teszt (PC)

A Horizon: Zero Dawn után egy újabb nagyágyú költözött át a Sony gépeiről PC-re, ráadásul Aloy történetével szemben Deacon motoros kalandja nemcsak, hogy minden extrát tartalmaz, hanem még működik is.

Exkluzív: Interjú Sam Witwerrel

Sam Witwer nagyot tarol mostanában a geek kultúrában, hiszen találkozhattunk vele a Days Gone-ban, a Supergirl legfrissebb évadában, hamarosan pedig visszatér A klónok háborújában is. Elcsíptük hát őt egy interjúra!

Days Gone teszt

Deacon St. John szinte mindenét elveszítette az emberiséget elkorcsosító és a civilizációt porba taszító járvány miatt. Csakis egy régi barátjára és hűséges motorjára számíthat ebben az új, kegyetlen világban.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!