Lost Ember

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Mooneye Studios, Fejlesztő: Mooneye Studios
Állatok bőrébe bújva fedezhetjük fel Machu Kila múltját.
Értékelés: 7.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csendesedik az év végi játékőrület, de még mindig nem vagyunk túl rajta. A héten fut be a legendás Shenmue régóta várt harmadik része, és a Sniper: Ghost Warrior-sorozat is új epizóddal bővül.

GC 2018: Játszható lesz a Lost Ember

Régen hallottunk már utoljára a Mooneye Studios atmoszferikus kalandjátékáról, amelyben egy olyan farkast irányítunk, aki más állatokat is megszállhat. A csapat már egy demóval lesz kinn a Gamescomon, tavasszal pedig premier.

Lost Ember - véget ért az adománygyűjtés

Az eredetileg kitűzött cél többszöröse jött össze a Lost Emberre a Kickstarteren. A játék leginkább a természet szeretetéről szól, és egy farkast irányítunk benne - legalábbis kezdetben.

Lost Ember - két nap alatt befutott a Kickstarteren

Alig indították el a farkasos-felfedezős Lost Ember Kickstarter-gyűjtését, máris összejött a projekthez szükséges tőke. A hátralévő egy hónapban a stretch goalok kapják a főszerepet.

GC 2016: Állati kalandnak tűnik a Lost Ember

Elsiklottunk a Lost Ember gamescomos teaser videója mellett, pedig kár lett volna, ha nem látjátok: a Mooneye Studios felfedezős kalandjátéka lenyűgöző atmoszférával bír, amit állatokkal a főszerepben szippanthatunk majd magunkba.
  • Írta: fojesz
  • 9 komment