Biomutant PC, PlayStation, Xbox

A nyitott világú posztapokaliptikus akció-RPG főhősei intelligens állatok.
1715580000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz túl nagy eresztés az előttünk álló hét. Több olyan cím is érkezik, melyekkel már lehetett szerencsénk játszani, de most egy újabb platformot hódítanak meg, mint a BioMutant. A mozikban viszont megérkeznek a Hívatlanok, amire horrorrajongóknak érdemes lehet beülni.
1701068400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hatalmas címek nem érkeznek ezen a héten, sőt eléggé nyugis hetünk lesz játékmegjelenések terén, de még a mozik sem várnak minket nagy blockbusterekkel. Viszont még így is érdemes körülnézni, főleg Nintendo Switch-tulajoknak, hiszen a kézikonzolra több érdekes cím is beköszön.
1669827660

Frissítve: Kiszivárogtak a decemberi PlayStation Plus Essential-játékok

Jobb, ha az előfizetéssel rendelkező PlayStation-tulajdonosok résen lesznek, hiszen állítólag számos szuper játék várja őket a következő hónapban is.
1662357600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk friss premierek nélkül, a legfrissebb játékmegjelenési listánk a bizonyíték rá, hogy az uborkaszezon határozottan véget ért. Lássuk a felhozatalt!
1662271200

Mozgásban a Biomutant új generációs változatai

Jövő héten boltokba kerül a Biomutant PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szánt kiadása, most pedig mindhárom platform megkapta a maga gameplay kedvcsinálóját.
1657214700

Dedikált next-gen kiadást kap a Biomutant

Dedikált átiratnak örülhetnek majd a Biomutant iránt érdeklődő PlayStation 5- és Xbox Series X/S-tulajok - az előző generációs változat tulajdonosai természetesen ingyenesen frissíthetnek majd.
1642167300

2021 legjobb játékai - szerintetek

A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!
1629356400

Jól teljesít a kasszáknál a Biomutant

Sajnos a rengeteg halasztás ellenére is csak egy maximum korrekt kategóriát súroló játékot sikerült készítenie az Experiment 101 csapatának, viszont a vegyes fogadtatás ellenére is remekül fogy a Biomutant, szóval örülhetnek a készítők.
1623702780

Amerikai toplista: élen kezdett a Resident Evil

Az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group közzétette a májusi jelentését: hardverfronton megint tarolt a Nintendo Switch, a játékok között viszont a Resident Evil: Village győzedelmeskedett.
1622556000

Brit toplista: ezüstérmes lett a Biomutant

Több szempontból is érdekes lett az előző heti dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista. Előkelő helyen landolt a premierjét ünneplő Biomutant, de a dobogó élén végül mégis Miles Morales kötött ki.