Mozgásban a Biomutant új generációs változatai

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten boltokba kerül a Biomutant PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re szánt kiadása, most pedig mindhárom platform megkapta a maga gameplay kedvcsinálóját.

Szeptember 6-án PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik az eredetileg PC-n, PS4-en és Xbox One-on bemutatkozott Biomutant. Az akció-szerepjáték új kiadásai 40 eurót kóstálnak majd, azonban az eredeti változat birtokosai ingyenesen frissíthetnek, és még a mentéseiket is magukkal vihetik.

Az új verzió gyorsabb töltési időt és háromféle grafikai üzemmódot ígér a játékosoknak amellett, hogy PlayStation 5-ön a DualSense-támogatás is adott lesz természetesen. Ezek a következők:

  • Quality Mode: dinamikus 4K felbontás, stabil 30 fps (Xbox Series S-en 1440p)
  • Performance Mode: dinamikus 1440p-s felbontás, stabil 60 fps (Xbox Series S-en 1080p)
  • Quality Unleashed: dinamikus 4K felbontás, akár 60 fps mellett (Xbox Series S-en 1440p)


A korábbi hírek alapján a Quality Unleashed esetében "legalább 40, de átlagosan 50-60 között fps-t" ígér a játék. A most kiadott gameplay kedvcsinálók minden esetben az elérhető legjobb kombinációt mutatják be: ez PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en a 4K/60 fps, míg Xbox Series S-en az 1440p/60 fps.

Nagyon úgy néz ki egyébként, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően Nintendo Switchre is megjelenik majd a játék. Habár hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, egy portugál üzletre már kikerült az adatlapja (via GoNintendo), méghozzá 55 eurós árcédulával és október 25-i premierdátummal.

2.
2.
GemForge
Ezt a szutykot a 60 fps sem menti meg az unalomba fulladástól. Akkor is fanyalogva játszanám, ha fizetnének érte.
1.
1.
markoci555
új kiadás 40 euró, kikerült adatlap 55, steam áruház meg régi verzió, mégis 60, ki érti ezt...
egyébként én a nyári leárazott 20 eurót is sokalltam érte, sokan leszólták ezért meg azért, de nekem általában nem ott volt problémám, 2 fő példa: nem éreztetem túl repetitívnek és kedveltem a narrátort is, ahol durván elhasal a játék az a harc, pedig az a fő dolog benne, amíg nem érsz az endgame törzsi fegyverekhez, addig nulla sebzés van, nem működnek rendesen a parry-dodge dolgok, lehet messziről percekig lőni valamit, vagy a hülye ai-t kihasználva állandóan wung fu-t építgetni... semmi élvezet, aztán megkaptam pl az íjat, és minden pár lövés volt, azonnal átbillent a mérleg, nagyon elcseszték ezt az ígéretes játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...