Burnout Paradise Remastered

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Criterion Games
Remasterelt kiadást kapott a Burnout Paradise. Felújított grafika, és minden jóság van itt!
Értékelés: Nincs még értékelve

Rengeteg EA-játék kapott Steam-achievementeket

Miután jelentős részüket elérhetővé tették a Valve platformján is, több mint két tucat Electronic Arts-játék kapott achievement-támogatást a Steamen. Ráadásul azokért nem kell kétszer fáradnunk, amiket az Origin-fiókunkban már feloldottunk.

Switchre is begurult Burnout Paradise Remastered

A tegnapi nappal végre Nintendo hordozható konzoljára is ellátogatott a szebb időket megélt Burnout-széria utolsó darabjának újradolgozott verziója, a Burnout Paradise Remastered.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.

Burnout Paradise - mozgásban a Switch-verzió

Jövő héten kerül boltokba a Burnout Paradise Remastered Nintendo Switchre szabott kiadása, az Electronic Arts pedig egy új gameplay trailerrel igyekszik felhívni erre a játékosok figyelmét.

Újabb EA-játékokkal bővült a Steam

A tavalyi ígéreteihez hűen elkezdte Steamre is átpakolni az eddig Origin-exkluzivitásban tartott játékait az EA. Valamint továbbra is tervben van, hogy az Origin Access is ellátogat a Valve platformjára valamilyen formában.

A live service új löketet adott az Electronic Artsnak

Lezárta 2020-as pénzügyi évét az Electronic Arts. A kiadó a bevételei javát a live service-játékaiból nyerte, és sokat szépített a tavalyi évhez képest. Mivel új év kezdődik, egy picit abba is beleláttunk, mit terveznek jövő áprilisig.

Júniusban gördül be Switchre a Burnout Paradise

Hamarosan újabb platformot hódít meg a Burnout Paradise Remastered, a Criterion versenyjátéka ugyanis a Nintendo Switchen is tiszteletét teszi majd. A felturbózott látvány és a rezzenéstelen framerate innen sem hiányozhat.

Nintendo Direct Mini - félórányi bejelentés érkezett

Bármiféle előzetes csinnadratta nélkül új Direct-adással jelentkezett a Nintendo. A majd' félórás műsor számos megjelenési dátummal, pár azonnali megjelenéssel és egy halom hírrel kedveskedik a Switch-tulajoknak.

Végleg leállnak a Burnout Paradise szerverei

Tizenkét év után az EA úgy döntött, hogy nyáron leállnak a Burnout Paradise online funkciói PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on egyaránt. A rajongók utolsó mentsváraként a Burnout Paradise Remastered természetesen online marad.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Befutott a PC-s Burnout Paradise Remastered

Azaz már majdnem befutott. Megjelenési dátumot kapott a felújított játék PC-s verziója, és bár hivatalosan csak augusztus 21-től lesz elérhető, akik nem bírnak addig várni, akár már most is kipróbálhatják az Origin Access keretében.
  • Írta: sirdani
  • 6 komment

Brit toplista: élen a Burnout Paradise Remastered

Sikerült egy kicsit felrázni a brit játékeladási toplistát, két erős újonc is debütált az elmúlt héten. A szigetország játékosai aranyéremmel jutalmazták a Burnout-sorozat visszatérését.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvégének nézünk elébe, játékra tehát bőven lesz időnk, és szerencsére úgy tűnik, a kiadók sem hagytak minket megjelenések nélkül. Lássuk a heti felhozatalt!

Traileren a Burnout Paradise Remastered

Miközben az EA Accessben elérhetővé vált a Burnout Paradise Remastered korai hozzáférésű változata, egy új trailert is megcsodálhatunk a tízéves játék felújított kiadásáról.

Mikrotranzakciók nélkül jön a Burnout Paradise

A Burnout Paradise Remastered bejelentése után néhány rajongó észrevette, hogy a játék PS Store-os leírásában feltűnt "a játékon belüli vásárlások lehetősége". Az EA eloszlatta a kétyeleket, csupán hibáról van szó.

Hivatalos: jön a Burnout Paradise Remastered

Noha az elmúlt hónapokban már több jel is utalt arra, hogy az EA felújítja a Burnout Paradise-t, csak ma vált hivatalossá a dolog. A Remastered változat március közepén jön Xbox One-ra és PS4-re felturbózott grafikával és 60 fps-sel.

Újra hallatott magáról a Burnout Paradise remastere

Habár az Electronic Arts még mindig nem erősítette meg hivatalosan, egyre több jel utal arra, hogy felújított változat készül a Burnout Paradise-ból. A remastert ezúttal is egy viszonteladó buktatta le.

Visszatér a Burnout Paradise?

A brazil GamePress oldala jelentette, hogy a jövőre tizedik születésnapját ünneplő Burnout Paradise újrahangszerelt változata felbukkant egy viszonteladó oldalán. Az EA állítólag már lépett és leszedették az adatlapot.