Star Wars Jedi: Fallen Order PC, PlayStation, Xbox

A Respawn is előrukkolt egy Star Wars-játékkal - de még milyennel!
1555182106

Befutott a várva-várt Jedi: Fallen Order-előzetes

Megérkezett a Respawn Entertainment kifejezetten történetmesélősnek szánt Star Wars-játékának, a Star Wars Jedi: Fallen Ordernek a bemutatkozó előzetese, amiben a játék főhősétől megtudjuk, hogy senkiben sem bízhatunk, csak az Erőben.
1555142427

Mikrotranzakciók nélkül jön a Jedi: Fallen Order

A Respawn Entertainment alapítója az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order teljesen az egyjátékos élményre hegyeződik ki, így mikrotranzakciók sem lesznek benne.
1555074000

Kiszivárgott a Star Wars Jedi: Fallen Order posztere

Talán csak órák kérdése, hogy többet is megtudjunk a Respawn várva-várt Star Wars-játékáról, előtte viszont érdemes egy pillantást vetnünk annak első hivatalos poszterére. Minket már ez az egy kép is rendesen ráhangolt a bejelentésre!
1553592609

Jedi: Fallen Order - tartalmas lesz a leleplezés

Nyakunkon az idei Star Wars Celebration, ahol a Star Wars: Episode IX első előzetese mellett a Respawn Entertainment régóta várt Star Wars-játéka, a Jedi: Fallen Order is bemutatkozik.
1551524400

Chris Avellone is dolgozott a Jedi: Fallen Orderen

Újabb apró hírmorzsáknak örülhetünk a Star Wars Jedi: Fallen Order kapcsán. Úgy tűnik, hogy a veterán szerepjáték-tervező, Chris Avellone is besegített a Respawn munkájába. Egyre körvonalazódik a megjelenés dátuma is.
1551348000

Áprilisban bemutatkozik a Jedi: Fallen Order

A tavalyi E3-on belengetett Star Wars Jedi: Fallen Order körül akkora a titkolózás, hogy egyelőre még csak egy képet sem láthattunk belőle. Áprilisban azonban végre többet is megtudhatunk majd a Respawn játékáról.
1549454418

Jön az új Titanfall, NFS és Plants vs. Zombies

Megérkezett az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedévét taglaló jelentés. A cég bevételei alulmúlták a várakozásokat, de a kiadó mégis bizakodva tekint a jövőbe, hiszen a nagy frencsájzok egytől-egyig új részt kapnak.
1540976400

Több játékkal is készül 2019-re a Respawn

Az EA pénzügyi jelentése szerint az immáron az ő szárnyai alá tartozó Respawn több játékot is leszállíthat a jövő év során. Lássuk tehát, hogy milyen címeket várhatunk a titanfallos srácoktól!
1536843614

Star Wars Jedi: Fallen Order - ismerős koncepció?

A Titanfall-sorozatot is fejlesztő Respawn Entertainment két évvel ezelőtt bejelentett Star Wars-játékáról, a Star Wars Jedi: Fallen Orderről egyelőre csak a címe derült ki. Most viszont egészen izgalmas szóbeszédek is szárnyra kaptak.
1528619460

E3 2018: Az EA-konferencia bejelentései egy helyen

Tegnap este elrajtolt az idei E3-as hisztéria, méghozzá az Electronic Arts sajtókonferenciájával. Ha lemaradtál volna róla, összeszedtük egy csokorba a műsor bejelentéseit és látnivalóit.