Ghost Recon: Breakpoint PC, PS4, XBOXONE

Folytatódik a Ghost Recon: Wildlands.
1569852000

Így készülj a Ghost Recon: Breakpoint rajtjára!

Napokon belül indul a bevetés, úgyhogy nem árt tisztességesen felkészülni a Ghost Recon: Breakpoint startjára. Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes azoknak, akik már a premier napján sátrat vernek Auroa szigetén.
1569826800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét izgalmas hétre virradt, ugyanis a következő napokban akad minden, ami csak szem-szájnak ingere; izgalmas kiegészítők, remek felújított játékok, és persze a Ubisoft Ghost Recon: Breakpointja is elrajtol.
1569502811

Frissítve: Ghost Recon: Breakpoint - csúszik a béta

Ha picit gonoszak szeretnénk lenni, azt is mondhatnánk, hogy minden a várakozások szerint alakul: csak egy újabb ubisoftos bétateszt, mely során egy váratlan hiba bukkant fel, és aminek a megszüntetéséig elhalasztották a rajtot.
1568830740

Ghost Recon: Breakpoint - közeleg a nyílt béta

A Ubisoft bejelentette, hogy szeptember végén tartják a Ghost Recon: Breakpoint nyílt bétatesztelését, amelyhez mindenki hozzáférhet majd. A bejelentés mellé egy élőszereplős előzetest is kaptunk.
1568054700

Ghost Recon: Breakpoint bétateszt

Egy hosszú hétvégénk volt rá, hogy szétnézzünk Auroa képzeletbeli szigetén. A Ghost Recon: Breakpoint a Wildlands alapjaira épít, miközben további népszerű játékelemekkel mélyíti a taktikai shooter formuláját.
1567850400

Minden, amit az új Ghost Reconról tudnod kell

Javában zajlik a Ghost Recon: Breakpoint bétatesztelése, ráadásul a végleges változat megjelenéséig sincs sok idő hátra, ezért a Ubisoft időszerűnek látta, hogy kiadjon egy videót, amiben összefoglalja, hogy mire számíthatunk az új résztől.
1567609200

Ghost Recon: Breakpoint - mit ígér a béta?

Holnap veszi kezdetét a Ghost Recon: Breakpoint bétatesztelése, a Ubisoft pedig megosztotta velünk, hogy mire számíthatunk a korai verziótól. Emellett a premier utáni első év tartalmairól is elárult ezt-azt a kiadó.
1567587600

Élőszereplős traileren a Ghost Recon: Breakpoint

Csupán egy hónap választ el minket a Ghost Recon: Breakpoint megjelenésétől, a hangulat pedig egyre csak fokozódik. A Ubisoft Jon Bernthal élőszereplős előzetesével készít minket a premierre.
1567155616

Ghost Recon: Breakpoint - Piroska és a farkas

A Ghost Recon: Breakpoint legújabb előzetese a játék legfontosabb elemeit részletezi, és teszi mindezt gyerekmesés köntösbe bújtatva, azok tanulságaira kihegyezve. Lesz itt Piroska és a farkas és A három kismalac is.
1566972059

Ilyen gép kell majd a Ghost Recon: Breakpointhoz

Bár még több mint egy hónap, mire bemutatkozik a Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint teljes változata, a Ubisoft már most lerántotta a leplet a játék PC-s változatának pontos, nagyon részletes rendszerkövetelményeiről.