Command & Conquer: Red Alert 3 Launch Party a Budavári Labirintusban

  • Írta: Ca$h
  • 2008. november 1.
Link másolása
Csütörtök este mindenki kedvenc főszerkesztője feldobta a kérdést, hogy kinek lenne kedve elugrani a Red Alert 3 ünnepélyes nyílt napjára. Bennem persze rögtön megmozdult valami és felhívtam legjobb barátomat, - aki mellesleg hatalmas C&C rajongó a kezdetektől fogva - hogy ugyanmár jöjjön el velem. Természetesen ő rögtön rábólintott a dologra, úgyhogy már csak egyet kellett aludni péntek estéig.
Alighogy megérkeztünk a Budavári Labirintushoz, a bejáratnál egy gyönyörű hostess lány fogadott minket. Megmondtuk, hogy a Gamekapocstól jöttünk, bediktáltuk a nevünket és ő mosolyogva elkalauzolt minket a VIP szobához. Miután magunkhoz tértünk a bájos kishölgy csábos mosolyától elszenvedett pillanatnyi áramszünetből, elindultunk a felfelé vezető lépcsősoron, ami a nagyon fontos embereknek kialakított kis terembe vezetett. Itt ugyancsak két szemrevaló teremtés fogadott minket, nem annyira hatalmas mosollyal az arcukon, ám bátorító lelkesedéssel. A teremben rengetegen voltak; fotósok, kamerások és pár alkalmazott, akik itallal és rágcsálnivalóval várták a kedves vendégeket. A kíváncsiskodó játéktesztelőket 4-5 laptop fogadta, amikhez hozzá volt kötve egy-egy nagyképernyős HDTV. Szerencsések voltunk, mert találtunk egy szabad gépet, rögtön neki is kezdtünk a Japán kampánynak. Pontosabban mondva csak kezdtünk volna, mert hirtelen megjelent Puskás Peti, aki miatt fel kellett állnunk a gép elől. Mondtam is neki, hogy miattad most nem tudja letesztelni a gammát a Gamekapocs, de mellesleg nagyon jó voltál a Megasztárban. Ezt ő megköszönte, mosolygott egyet és csillogó szemmel belemerült a C&C világába.


Ezek után mi elhagytuk a VIP termet és továbbálltunk a játékosoknak kialakított további két helyiséghez. Itt mindenhol Red Alert 3-as poszterek voltak, középen egy DJ gondoskodott az alkalomhoz illő pörgős zenéről, mindenfelé fekete pólós, túlságosan is rövid, forrónaciba bújt gyönyörű lánykák szaladgáltak. Balra volt maga a verseny, ahol olyan 30-40 laptopon mérhették össze tudásukat a vendégek, míg jobbra további 8-10 gépet helyeztek el azoknak, akik csak ki akarták próbálni a játékot. Ismét szerencsések voltunk, mert pont akkor szabadult fel két gép, amikor mi megérkeztünk. Nem is teketóriáztunk tovább, leültünk egymás mellé és újfent belekezdtünk a gamma tesztelésébe. Hozzátenném, hogy kifejezetten nehéz volt elvégezni a feladatunkat, mert a mellettünk lévő asztalnál két gyönyörű hostess lány állomásozott, akik rögtön kiszúrtak minket, mivel mi 70%-ban csak feléjük kacsingattunk, míg a maradék 30%-ban a stuffra próbáltunk koncentrálni. A nagy csajozós hangulatomban észre sem vettem, hogy a kabátom leesett a földre, ami természetesen rögtön megtalálta magának az egyetlen pocsolyát a labirintusban, és teljesen átázott, ahogyan kell. Ezzel nem kis feladatot okoztam immunrendszeremnek az egészséges hazajutáshoz.


Velünk szemben ült egy kissrác, aki sajnos azt hitte, hogy a Gamekapocs egy offline újság, és megígérte nekünk, hogy a következő számot mindenképpen megveszi majd. Biztosítottam afelől, hogy sokkal jobban jár, ha nem az újságárusnál keres meg minket, hanem az interneten keresztül. Ezek után tudtuk azt meg, hogy sajnos a tesztelő gépek nincsenek összekötve, tehát sajnos nem tudtunk se egymás ellen, se egymással nyomulni. Úgyhogy maradtunk a sima egyjátékos kampánynál, természetesen a Japánnál, hiszen erre voltunk a legkíváncsibbak.


Sajnos ekkor ért minket a következő csalódás, mert ellentétben a VIPs gépekkel itt az összes alacsony felbontással és grafikai beállításokkal futott, tehát sem a co-op lehetőségeket sem a játék grafikáját nem tudtuk letesztelni nektek. De azért az első küldetésen végigverekedtük magunkat, ami biztosan meggyőzött minket arról, hogy érdemes lesz megvenni a stuffot. Fél órával később felálltunk, hogy csináljunk nektek pár fotót, és valami isteni csodának köszönhetően pont belefutottunk Dukai Reginába és gyönyörű modelltársába, akik Orosz csajsziknak beöltözve, puskával a kezükben két pillanat alatt be is álltak nekem egy profi pózba. Természetesen a korábban mellettünk ülő kislányokhoz is odamentem, de akárhova állítgattam őket csak nem akartak látszódni a gyér világítás miatt, de megnyugtattam őket arról, hogy bár semmit sem lehet látni belőlük, gyönyörű szépek. A fotók miatt ne engem szidjatok, hanem az Apple-t. Sajnos az iPhone-nak nem erőssége a megvilágítás nélküli fotók készítése.


Mindent egybevetve úgy gondolom, hogy nagyon profin meg volt szervezve ez a rendezvény, szerencsére sokan el is jöttek, ezért remélhetőleg még sok ehhez hasonló nyílt nappal lehet majd dolgunk a közeljövőben. A játék nagyon jó volt, a lányok gyönyörűek voltak, sajnálom, hogy nem tudtam részletesen letesztelni a stuffot, de két hét múlva újra jelentkezem a teljes X360-as verzióval, ahol már alapos leszek, ígérem!

Kapcsolódó cikkek

25.
25.
Ca$h
Bekerült a galériába pár igencsak jó minőségű kép a buliról, ajánlom mindenkinek! =)
24.
24.
Ca$h
Scoo: azért a teljes igazságohz hozzátartozik, hogy ha várunk 10 percet tovább tesztelhettünk volna, de "sajnos" leragadtunk Dukai Reginánál és a gyönyörű hostess csajsziknál! =)
23.
23.
Scoo
Azért rohadt idegesítő lehetett, hogy hiába VIP az ember nála is vannak VIPebbek (hej, de szép szó). A szervezők helyében azért odafigyeltem volna, hogy egy gamerújság írói mindenképp kapjanak egy jó gépet belátható időn belül. Elvégre az többet számít, hogy ti mit írtok, mint az, hogy a blikkben megjelenik, hogy valamelyik megasztárocska játszott valami játékkal. Ja, hogy Puskás Peti volt az! Akkor rohanok is megvenni a játékot! Ő biztos jobban tudja :)
21.
21.
Daks
20.
20.
rocsikzolee
Köszönöm, h ennyien válaszoltatok a kérdésemre, Puskás Peti tényleg fontosabb:)
19.
19.
Ca$h
zaz: volt megasztáros, a harmadikban volt...
18.
18.
Aramisz93
#17: Színész, de leginkább musical énekes.
17.
17.
zaz
ki az a Puskás Péter?
16.
16.
rocsikzolee
Lehetne a játékkal kapcsolatban egy olyan kérdésem, h mindenkinek iszonyat lassan tölti be mindig a főmenüt? Akármit csinálok, ha főmenübe kell menni, akkor több, mint 1 percet várnom, kell, míg betölti... Am a játék meg simán megy, szal nemtom mi a baja. Köszi előre is a helpet!
15.
15.
Ca$h
Hát ezt tényleg hagyjuk... de nagyon! =)
14.
14.
Aramisz93
Hát szerintem az iPhone használhatatlan.



De ezt tényleg hagyjuk :)
13.
13.
Ca$h
csak az ertheti meg, hogy mi az egetrengeto benne, aki mar fogott egyet akezeben ez kiprobalta... Ez egyebkent minden apple termekre jellemzo! De kanyarodjunk vissza a cikkre jo? ;)
12.
12.
FNorberto
Ca$h: majd egyszer elmondhatnád miért is olyan nagy szám a cucc mert eddig nem láttam belőle semmi eget rengetőt, csak az itthoni árát.
11.
11.
Ca$h
felegyi: sajnos csak neztuk... :(((



tombar: nem vittem magammal kamerat, sajnos pedig jo otlet lett volna, ha masert nem is akkor a csajszik miatt mindenkeppen...
10.
10.
tombar
kíváncsi leszek az a a gyerek beregel-e? vagy egyáltalán megnézi-e a hírt? XD

videot nem csináltatok a lédikről? XD
9.
9.
felegyi
Ügye nem csak néztétek ezeket a hölgyeket? :)
8.
8.
Ca$h
FNorberto: nem fotozas miatt vettem, igazabol szerintem marhasag ez egy telefonnal... minden masban viszont megelozi a korat olyan 4 evvel az iPhone!!!
7.
7.
Ca$h
aramisz: hasonlo helyzetben voltam en is, szivesen elolvasnank a beszamolodat... :)))
6.
6.
Aramisz93
Az az igazság, hogy én csak dukai reginára figyeltem . Róla tartsak élménybeszámolót?:P
5.
5.
kankadi
meg h a gépek jobban mködnek, vagyis a részlketesség... ahogy megyeget a gépezet, forog benne a sok alkatrész és kijön egy robot... szép meg minden de nekem azért nem éri meg mert van a colonization 4 vagy mi, és abban ugyazez van csak ott nem ilyen a környezet... de a játék ugyanolyan... csak a környezet nem
4.
4.
kankadi
én! a játék egy kicsit olyan mint a többi stratégiai... csak a grafika környezet más... de a coop. ötlet az joo! csak az dobja fe ezt a játékot...
3.
3.
Daks
jelentkezzen aki ott volt, varunk egy kis elmenybeszamolot :)
2.
2.
FNorberto
Látod Ca$h, miért dőltél be a hype-nak és vettél iphone-t?Nagyobb a füstje mint a lángja:DA kis samsung F480V-m nem hagyott volna cserben...
1.
1.
Giga0509
Thx.



én megvárom a teljes tesztet aztán lehet megszerzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...