Letölthető a Test Drive Unlimited új kiegészítése

  • Írta: ATi0021
  • 2008. április 12.
  • Hír
Link másolása
A mai naptól fogva nem csak az X360-tulajok számára érhetőek el a Test Drive Unlimited extra autói: az amerikai Atari honlapjáról már tölthető a PC-seknek szánt MegaPack.
A mai naptól fogva nem csak az X360-tulajok számára érhetőek el a Test Drive Unlimited extra autói: az amerikai Atari honlapjáról már tölthető a PC-seknek szánt MegaPack.


A PC-s játékosok már jó ideje könyörögtek az Atarinak, hogy a játékhoz letölthető extra tartalmak ne csak Xbox 360-on legyenek elérhetőek: a játék PC-s megjelenése után egy évvel végül a számítógépen játszók is megkapták az extra járműveket. A Megapack 20 dollárba kerül és nem lesz belőle dobozos verzió. A 45 kocsit és egy motort tartalmazó csomagban az amerikai izomkocsiktól kezdve az olasz autótervezés csodáiig számos kedvünkre való járgányt találhatunk.

8.
8.
konkolyadam
ejj végremár x) a TDU a legigényesebb autós pc játék.. csak ajánlani lehet x) FORD GT POWWA! mit kell itt veszekedni? :D

a konzol játékra van, a pc meg egyéb okoskodásra :D

ez van. én egyikpárti sem vagyok :)

habár... nintendo rulz
6.
6.
lxdc
Hú de értelmes emberek vannak itt.
5.
5.
amd33
Bobby te igazi gyökéér:D
4.
4.
BaDDevils
megeheted a f****omat bobby.....eljenek a PC-sek...XD....hogy utalom az ien noobokat te jooo eegg...a PC nem csak jatekra jo te fasz...megbaszhatod a PS3-at vagy az XBOX360-at ha programozni akarsz...habar sztem te oat nem csinalsz....mondok jobbat azon meg rajzolni se tudsz...:))...lol...XD

3.
3.
dareal
2.
2.
fojesz
1.
1.
bobby
köcsög pcsek... mit könyörögnek? biztos valamelyik lesz.pta azt oké, jöjjön ki pcre is! biztos gyurka lehetett... egyébként qrva szarak a járgányok, jool néznek ki, de nagyon szarul lehet őket irányitani... mint a pro streetben beirtál egy kodot és a félkész autook előjöttek... pont olyan itt is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...