E3 2008: A harmadik videócsokor

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 15.
  • Videó
Link másolása
A harmadik felvonás, amelyben megtekinthető a Dead Space, a You Are In The Movies, Bioshock, Infamous, Resistance 2, Crysis Warhead, Red Alert 3 stb.
A harmadik felvonás, amelyben megtekinthető a Dead Space, a You Are In The Movies, Bioshock, Infamous, Resistance 2, Crysis Warhead, Red Alert 3 stb.

Dead Space





You're In The Movies



Bioshock (PS3)



Infamous



Resistance 2



Crysis Warhead



Red Alert 3



Left 4 Dead



Mercenaries 2


9.
9.
k_mark93
Parás egy játék ez a Dead Space,xD,de bejön!A Red Alert 3-tól pedig még mindig el vagyok képedve,hihetetlen milyen szépre megcsinálták a vizet meg a robbanásokat,a Warhead meg egész jó,mondjuk így elsőre nem sokban különbözik a Crysis-tól,még sose láttam Crysis-t ilyen magas FPS számmal,nekem legalábbis gyorsnak tűnt,mivel én csak 25 fps környékén tudok vele játszanixD.Az eggyik dolog amiért kíváncsi vagyok az Warhead-re az a Grafikai optimalizálás,remélem tényleg olyan "tökéletesre" optimalizálták a Budapesti stúdióban mint ahogy mondják!!!:D
8.
8.
Domasi
naaaa, ez a resistance 2 videjó nagyon odakúr kár h az én pc-men nem indulna el...
7.
7.
gg01
Kezd elszabadulni a Next-gen pokol:) egyre durvább vidik látnak napvilágot, s egyre keményebb gamek vannak készülőben! A 360-om meg kezd beszarni:( recseg kerreg 1-2 játéknál(gta4, dmc4) s néha ezek ki is fagynak, mert apró karcokat vésett a lemezbe!!! Ha v.kinek ismerős a probléma és tudja rá a gyógyírt HELP MY PLEASE!!! Priviben gg01@citromail.hu vagy itt a gamekapcson! Előre is köszi így tovább E3, x360, ps3, pc! (Csak mert mindenevő vagyok)
6.
6.
McDuff
ez dead space egyre jobban teccik:P1x még semmi nem fogott meg benne,de most!?király lesz,csak nt mik azok a képességek h belassul az ellen,meg burok veszi körbe stb.de előbb utobb ugy is meg tom:Dviszont az infamous ez mi?erről tud vki vmit?me nem néz ki rosszul,ahoz képest h most hallok roal 1x...xDleft 4 dead is jo lesz,hangulatban az is ott van:)hát még a benzinkut ahogy felrobbant,azt naon jol megcsinálták!
5.
5.
freddyaHUNcut
Left 4 dead! :D Sokat mondó szép video:D
4.
4.
csucsy5
nekem az összes játék bejön valamennyire:D
3.
3.
Gula
nekem a dead space második videója jött be legjobban

erről az infamousrol még nem is hallottam de tetszik ahogy dobigálja az áramot
2.
2.
Dcrysis02
ROFL ezért mondták hogy a Warhead-ban robbantani fogunk mindent,ez egy vadbarom játékos módjára irtotta szegény koreai népet :))
1.
1.
drip
oks itt a dead space videó ;) amúgy a mercenaries 2,resistance 2, sem néz ki olyan rosszul sőt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...