GamesCom 09: Videócsokor szerda délutánra

  • Írta: Ghost
  • 2009. augusztus 19.
  • Videó
Link másolása
Érkezett egy csokornyi videó a GamesCom 09-ről, olyan nevekkel, mint a Lost Planet 2, Uncharted 2, Alan Wake, Final Fantasy XIV Online és még sok más.
Érkezett egy csokornyi videó a GamesCom 09-ről, olyan nevekkel, mint a Lost Planet 2, Uncharted 2, Alan Wake, Final Fantasy XIV Online és még sok más.

Castlevania: Lords of Shadow



Lost Planet 2





Uncharted 2





Alan Wake



Gran Turismo 5




Final Fantasy XIV Online



Heavy Rain




42.
42.
szab96
41.
41.
daw3
Alan Wake:

Bár az ilyen játékoktól combig összeszarom magam, de attól függetlenül imádok félni :D
40.
40.
petimanus
Alig várom a Heavy Rain-t. Nagyon fasza kis játéknak ígérkezik.
39.
39.
bzsp
a Lost Planet 2 jól néz ki. a GT5 szintén, bár már elég régóta tökölődnek vele.:S
38.
38.
28, 33.

tudod ilyen esetekben szoktak valakit ha szemtől szemben áll úgy pofán vágni közönség előtt hogy összehugyozza magát. :)

látom egyébként tényleg nyári szünet van, te meg flamelni jársz ide -bár szerencsére senki sem vevő rád. :)

talán az alsó tagozatban az a menő hogy ki hány éva jár oda, nos elárulom neked hogy a mostani acc előtt már kb másfél évvel jelen voltam az oldalon más névvel, csak újat kellett csináljak.

x360 éppenséggel van a tulajdomomban, pc is, sőt még saját házam is van ha épp érdekel; és nem apu-anyu vette.

jótanács vegyél vissza nyugodtan mert így csak megerősíted mindenki számára hogy a generációd egy ratyi - a te fajtád miatt ítélik el a magyarokat mindenhol mert összeférhetetlen.

hogy a hírhez is írjak, változatlanul fenntartom a heavy rain fasza kis játék lesz, ha netán kimék külföldre élni akkor sztem be is ruházok egyre, kinnt ez nem akkora tétel mint itt :)
37.
37.
bledzer
Bocs a sok apró kommentért. Hogy érthetően fejezzem ki magam, a sonyval az a gondom hogy ércsökkentés ide vagy oda most még bruttó kétszer olyan drága mindt a box, a másik problem az árral az az hogy nem lehet senki biztos bennne hogy a sony által beherengozott árcsökkentésből mi mennyit érzünk meg amíg átmegy a sok kereskedőn. A játékok áraival az a gondom hogy sdzerintem mindenkinek vannak olyan esetek hogy valamivel játszik egy két orát, addig fun de tovább nem azért meg nem fizetek. Még anyi hogy ahogy alul is emliitettem melozom szal nem mutherék pénzéből gammolok.
35.
35.
bledzer
#31 Az a baj hogy nemigen hiszem:-ss
34.
34.
dareal
awake gyühetne pc-re is, jó anyját az ms-nek (ahhoz képest, hogy a mocsok paraszt banda anno ezzel promózta a dx10-et....).



GT5 tuti ütős lesz, igaz, hogy csak a GT1-2-höz volt szerencsém (ps1-2).



Final Fantasy XIV, asszem ez megvevős lesz (elég jókat olvasni róla)
33.
33.
Boreas86
A GT5 törésmodellje számomra csalódáskeltő ezen a videón. Mikorra fog ez normálisan működni? Mire a Sony megjelenteti az igazán várt játékait, addig rengeteg potenciális vevőt veszít, akik inkább Xbox 360-at vesznek pédául, mert azon már ősszel játszhatnak a remeknek ígérkező Forza 3-mal. Ugyanez a helyzet a Heavy Rainnel, mert ott az Alan Wake. A The Last Guardian-ról sem hallani semmit, pedig a trailere egy különleges hangulatú, rendhagyó játékról árulkodik. Gyenge a marketinggépezetük vagy a fejlesztők bénák. Legalább havonta kéne pár normális képet vagy videót közzétenniük, hogy egyáltalán az emberek tudatában maradjanak ezek a készülő játékok. Ráadásul, a PS3 még mindig drága.
32.
32.
klemid
29: 1. Meny el dolgozni.

2. Nagy kocka lehetsz ha minden játékot kiakarsz tolni. Én pl. ha minden játék meglenne tök unalmasan érezném magam. Egyfajta élvezet van abba is, hogy várod a játékot. Nem?
31.
31.
Horvi14
30.
30.
Doc.
29:te hol élsz ember?:D tegnap jelentették be az árcsökkenést
29.
29.
bledzer
plusz még az hogy mivel a sony nyugodt hogy nem lehet a ps3 at feltörni szemtelenül drágán adják a játékaikat
28.
28.
bledzer
már csak arra vágyom hogy legyen olcsobb a ps3 s akkor minden jó lessz, a box már tervben van s ha minden igaz összel olcsóbb lesz mindt a vidkarim szóval az nemgond csak lenne olcsóbb az a rohadt ps3, nemtudom hogy a ps3 slim eljövetelével tényleg fog e zuhanni az ára nameg hogy végre lessz e módja feltörésének mert minden egyszer végigtolós gammára nincs pénz
27.
27.
klemid
23: Az 1-ben nemvolt multi... És a játékmenet egyáltalán nem hasonlít a GOW-ra. Vhol te nagyon elvagy tévedve...

Jah és én kicsit több ideje vagyok a GK-n mint te... :D Jah és az a bizonyos beszolás semmi negatívum nem volt csak annyi, hogyha nem ismered a konzolt se a játékait rá akkor nemérdemes azt megvenni. Van még rajta kívül 2. :D
26.
26.
bence0329
gt5 damage tényleg alég gáz XD
24.
24.
bledzer
a GT 5 damage.. kész röhej, a codemasterstől tanulhattak volna, ennyi év fejlesztés után.. SIRALMAS
23.
23.
bergkamp
23. kicsit én is durvának éreztem azt a bizonyos beszólást, de lehet, hogy csak félreértettük, s nem leszólásnak szánta ...
22.
22.
22.

bevallom őszintén nem néztem utána hogy a 2 fog-e multit tartalmazni.

várhatóan egyébként igen, mivel ha jól tudom az 1 is tartalmaz, valamint a GOW szerű játékmenet ezt szinte megköveteli.

heavy rain vsz nem rendelkezik multival, god of war-ban nem vagyok biztos.

abban viszont tutira biztos vagyok hogy ha vennék is ps3-t illetve az emlitett játékokat akkor single player miatt venném nem a multi miatt, és számomra ez a lényeg.

viszont ilyet írni hogy emiatt semmit sem tudok a ps3-ról elég tróger megnyilvánulásnak jött le nálam. nem vitatkozni írok ide, a véleményemet írtam le csupán.

**tudom persze bennem van a hiba, nem tehetek róla hogy itt a gamekapocson a nyári szünetet töltő mindentudó istenek vannak, akik csak arra várnak hogy lehessen egy kicsit flamelni :)
21.
21.
klemid
20: Hát nemtudtad, hogy az Unchartedben van multi és azt állítod, hogy nincs?
20.
20.
bergkamp
nekem sose ment a pesben a biciklicsel, nem akarják megkajálni :S
18.
18.
seci92
Az utolsó esett volt hogy beküldtem valamit is!
17.
17.
Nordes
Nagyon jók a videók! Szerintem az Alan Wake, aminek a zenéje is nagyon tetszik és a Heavy rain olyan játékok,hogy egy jó rendezővel akár minőségi filmet is lehetne belőlük készíteni.

Az Uncharted 2,Castlevania:Lord of Shadows és a Final Fantasy XIV nálam mind kötelező vétel.Már alig várom az októbert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...