Hivatalos WRC játék készül

  • Írta: InGen
  • 2010. február 7.
  • Hír
Link másolása
A Black Bean Games bejelentette, hogy még 2010-ben elkészül a World Rally Championship hivatalos játéka, a két konzolra és PC-re!
Hosszú évek óta nem kaptunk hivatalos WRC játékot, s habár a rally világbajnokság népszerűsége egyre csak nőtt, úgy tűnt semelyik fejlesztő nem szeretné újra felvenni a fonalat és tovább szőni. A Codemasters közben megnyerte a rallyrajongók kegyeit a Dirt két részével, így a fejlesztő Black Bean Games nagy fába vágta a fejszéjét.


A fejlesztők elmondása szerint ők maguk is hatalmas Dirt 2 rajongók, s maximálisan tisztelik a játékot, de minden erejükkel azon lesznek, hogy felülmúlják azt. Ennek megfelelően várható egy hatalmas és változatos karriermód, különböző online lehetőségek, 13 valódi helyszín, rengeteg kocsi teljes törésmodellel, és aprólékosan lemodellezzett belsőnézettel, tengernyi autókalibrálási lehetőség, és még sok más, amiről egyelőre nem beszélnek.
30.
30.
makinen72
Nagyon várjuk az új WRC-t az öcsémmel, remélem nem egy "továbbfejlesztett" DIRT-klón lesz (amelybe a létező összes autós versenyt beletaposták). Európai rallyt akarunk! :)) Az utolsó véercés játék az Evolved volt, de a grafikán kívül jót már arról sem sokat lehetett mondani. Mikor megláttam, hogy helyszínenként három (3) versenyszakasszal szúrták ki a szemünket, a sírógörcs kerülgetett... :(

Szóval tizenhárom valódi helyszín várható az új WRC-ben, oké, és hány szakasz?... És az sem lenne hátrány, ha az egyes szakaszokon nem két perc alatt lehetne átsüvíteni... Ez is lehetne realisztikusabb, tekintve, hogy egy valódi rally-szakasz teljesítése 15-25 perc.

Ami a fizikát illeti, nem várok csodákat, szerintem egy erős Colin-féle vezetési modellt kapunk, hiszen gondolom, az arcade-rajongókat sem akarják elveszíteni.

Részemről valamiféle hibrid játékot várok, amiben a DIRT2 szép grafikája és elfogadható gépigénye párosul a RBR hihetetlen realisztikus rally-világával.

29.
29.
paker
SBK és MotoGp, mind a kettő marha jól szimulált játék. A 09/10 Gp pedig grafikailag is toppon van. Todt és Long nem akar olyan játékot, ami nem járna kedvében a rajongóknak. Itt a VB népszerűsítésén lesz a hangsúly, szóval jó játéknak kell hogy legyen. Az pedig, hogy nem évekre szóló élményt fog nyújtani, az lehet. De Én szívesen veszek minden évben, az aktuális évi WRC játékot. Különben is, mire megmelegszik nálunk a 2literes WRC, addigra jönnek az1.6-osok és megint új játék kell. Én már annak is örülök, hogy official game, akármilyen is lesz én rajongok a dologért. Az evo.studios WRC-k is marha jók voltak. Ha ez csak grafikában lesz jobb, nekem már az is csúcs! De szeretnék már 2009-es Focussal menni Ounninpohján, más nem érdekel! :)
27.
27.
Miháj
azért ebből ki lehet hozni valamit. anno péeskettőn játszottam a wrc evolveddal és nekem jobban bejött mint az akkori cmr. ami a colinokban sosem tetszett, hogy végig tökszéles utakon mész. ha a tévében megnézel egy versenyt, nagyrészt olyanok a pályák, hogy 2 kocsi már el se férne egymás mellett. wrc-kben ez néhány pályán megvolt. nekem nem az amcsi hanem a rendes, igazi, európai ralifíling kell!
26.
26.
tjames
#36: Köszi, de ez ugyanaz amit norb linkelt kicsit korában, nem?
24.
24.
dallenbach
milestone-nak semmi köze a richard burns rallyhoz. ha jol tudom a screamer rally ota csak palyaversenyes jatekokat fejlesztettek.



ha olyan lesz majd mint a superstar v8 vagy a hivatalos sbk gamek. akkor semmi extra.
23.
23.
bledzer
Azt sem bánom hogyha dirt-es lessz az irányítása de végre WRC nem Xgames bullshit:D 12 éves amerikai Jimmy-nek persze hogy x games való, de nekem aki 12 évesen Tommi Makkinen részidőit sasolta csak rally játék való. A dirt 1 ben még voltak rendes rallis tájak és pályák viszont ilyen szempontból a dirt 2 nekem nagy csalódás. Gate crasher baromságok és társaik....
22.
22.
tjames
#29: nagyon metafórikus vagy :)

De a kérdés az, hogy a te lázálmaidat akarják e majd megszüntetni, vagy a többi játékosét. :)
21.
21.
tjames
#28: Hát azért remélem nem olyan lesz, mint amilyennek te megálmodod. Én (és a játékoksok 90%-a) nem vágyunk errfaktoros szimulációra. Nekem pl a Forza féle szim TÖKÉLETESEN ELÉG. No ha egy ilyen motor mellé társulna egy Dirt grafika, és bizony vizuálisan törő kaszni...az maga lenne a paradicsom.

(a teljesítményre ható sérülés az nálam nem vizuális, azt a szimuláció-ba sorolnám, azaz a fizika részének)

Egyben biztos vagyok. El akarják adni. Nem az lesz a cél (szerintem) hogy egy szűk rétegnek adjanak el hosszú időre játékot, hanem hogy minél szélesebb rétegnek egy olant, amit 2 évente meg lehet újítani. (persze csak akkor ha hozza a számokat)

Úgyhogy biztos fel lesz vértezve mindenféle kikapcsolható segítséggel, hogy az árkádtól a szimulátorosságig próbálja lefedni az igényeket.

Ja és még valami: a fejlesztő neve, s hogy ők csinálták a RBR-t...az nekem nem garancia. Azóta csupa felejthető termékeik voltak, pedig maradtak a benzingőzös játékoknál. Szóval.... remélem nem az utóbbi évek tapasztalatait viszik tovább....
19.
19.
Parker71
#25: Látok magam előtt egy Dirt2-es víz és por effectekkel felvértezett grafikát, egy Grid-es törésmodellt és egy igazi hardcore élményt nyújtó irányítást, remélem nem marad vágyálom. Bár ha azt nézzük, hogy a Richard Burns rally pont az élethű irányítás miatt nem érhettett el olyan sikereket mint például az aktuális Colin rész, nem tudom meg mernek e kockáztatni egy valódi szimulátort vagy Shifthez hasonló egyveleget kapunk, ami szerintem egy kicsit átverés szagú volt az NFS-nél is, mert az nem igazi szimulátor és nem is igazi Need for speed, így senki sem azt kapta amit várt (bár ez egyéni vélemény, de szerintem az ember nem azért vesz NFS-t, hogy rágörcsöljön az irányításra, Need for speed pont azért pihen az emberek polcain, hogy ha egy Forza szintű game már felkúrta az agyát akkor berakja az NFS-t és mehet az önfeledt szórakozás. Nem is értem a játék miértjét, mert aki szimulátort akar az Forzát vagy GT-t vesz és aki arcade verenyeket akar az most mit vesz....?)
18.
18.
tjames
#24: részletes törésmodell...bizonybizony! Az is nagyon kéne hozzá, mert ha tényleg valószerűsödik a fizika, akkor bizony lesznek csattanások (még norb nélkül is)

És az elég kiábrándító lenne ha visszapattanna a kocsi a fáról, aztán sebaj gyerünk tovább.
17.
17.
Parker71
Nagyon, de nagyon jó lenne ha RB rally szintű fizikát és irányítást kapnánk modern külsővel és részletes törésmodellell. Kedvenc játék lehet ha ezt összehozzák.
16.
16.
tjames
#21: te vagy a legjobb! Az isten! :)
15.
15.
tjames
Így van. A szimulátorossága mellett, sokat dobna ha a visszajátszások akár szerkeszthetők is lennének. ÉS MENTHETŐEK ! ! ! (konzolos verziók)

Ha szimulátorosodik én annak csak örülni fogok...persze nem olyan szinten, hogy fél órába teljesn adott pályára hangolni a vasat.

Mindemeleett A Dirt egy nagyon fasza ÉLVEZETES játék. Ne hasonlítgassuk egy még csak a tervezőasztalon lévő játékhoz. Erről még semmit sem tudunk... csak szeretnénk tudni
14.
14.
gamezz
na végre egy értelmes játék ami ha tényleg fizikában megközelitőleg valós lesz akkor végre lenne mivel nyomni, igen a richard burns rally totál bejött nekem imádtam hogy nem lehetett könnyen végig menni a pályán és valós szűk épp hogy az autó elfér az úton na igen, ha ez is olyan lesz csak mai köntösben (graf stb) no meg a wrc feeling akkor szuper lesz, annak örülnék +ba, ha minden 1-es visszjátsánál a játékos maga helyezhetné el a kamerállásokat...
13.
13.
T-bag
Hát a Dirt 2-vel nem voltam kibékülve,kevés pálya,hiányzó kocsik,amik az előző részekben megvoltak,úgyhogy remélem le fognak minket sújtani az örömteli érzések pillanataival.
12.
12.
tjames
#13: Ettől félek én is. A Superstars V8 Racing-al nem győztek meg túlságosan. Úgyhogy em tettem le a hajam a hírtől. De ne legyen igazam! Meg fogom követi őket!
11.
11.
LaliK
Csak nehogy túlságosan felül akarják majd múlni a dirt 2-t, és még rosszabb legyen mint az. Láttunk már olyat.
10.
10.
tjames
Leírva olyan szépen hangzik minden... de szkeptikus vagyok...
9.
9.
MadDragon
A Richard Burns Rally óta nem volt igazi rally szimulátor, tehát non-arcade irányítású. Bár valószínűleg nem lesz ez se az, mert nem fogyna olyan jól. :P
8.
8.
InGen
Jah, Gran Turismo 4-ben is volt már, pedig akkor még volt hivatalos WRC játék is, szóval nem hiszem, hogy para lenne belőle!
7.
7.
fojesz
A WRC jogai sosem voltak kisajátítva a Sony-nak. Az ISC birtokolja a jogokat, aki jó pénzért bárkinek odaadja őket. Tény, hogy a Sony csinált először teljesen licencelt, WRC-centrikus játékot, de nem csak ők tehették volna ezt meg. Egy raklapnyi játékban van WRC.
5.
5.
tundra
Várjunk csak, a WRC jogok nem a Sony-nál vannak? Hisz a GT5-ben lesz WRC.
3.
3.
drat576
#1: a DiRT2 nagyon jó mint egy autós játék, de aki huzamosabban rallyzni szeretne annak lehet hogy inkább a Colin 2 a jobb választás :) vagy majd ez (?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...