Csúszik a Jurassic Park kalandjáték

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 27.
  • Csúszás
Link másolása
Némi zavar támadt a gépezetben a Telltale Games háza táján, mivel a Jurassic Park játékuk nem a kitűzött megjelenési időpontban lát napvilágot, mely éppen a napokban volt esedékes. A fejlesztők annyit közöltek a rajongók számára, hogy a projekt új irányba fog tovább haladni.

Az első epizód megjelenését pont az utolsó pillanatban tolta el a Telltale Games, hiszen az eredeti tervek szerint most, áprilisban kellett volna napvilágot látnia. Ez nem így lesz - erősítette meg Dan Connors a stúdió vezérigazgatója. Pontos dátumot nem közöltek, így bizonytalan, hogy mikor vehetjük kezünkbe az első részt. Úgy látszik a minőségellenőrzési rostán nem ment át az eredeti koncepció, a Jurassic Park játék csak akkor lehet sikeres, ha újra átgondolják, hogy mit is kínálnak a játékosok számára.

"Ez egy nehéz választás volt számunkra, de ez a helyes döntés. Sajnáljuk, hogy a rajongók egy részének csalódást okozunk, de bízunk benne, hogy elégedettek lesznek a döntésünkkel, amikor a játék meg fog jelenni" - mondta Connors.

Úgy tűnik, hogy többet is ki lehet hozni a népszerű dinoszauruszos témából:

"A játék mechanikája és a történetmesélés olyan jól összejött, hogy több lehetőséget látunk benne. Úgy éreztük, hogy ki tudjuk tolni ezeket az elemeket egy következő szintre, ha még egy kis időt dolgozunk rajtuk. Azért, hogy a Jurassic Park: The Game megjelenését kénytelenek vagyuk csúsztatni. a lehető legjobb élményt biztosítjuk a PC-s játékosok számára."

Nem hinnénk, hogy az utolsó pillanatban döbbentek rá a Telltale-nél, hogy az alap mechanika kicsit gyengécske, mindvégig kitartottak mellette, majd egy égi jel segítségével jobb belátásra bírták magukat, nehogy félkész produktumot adjanak ki a kezükből.

10.
10.
Xenomorf
Hát szégyen, de bevallom akik eddig szidták azoknak lett végül igaza tényleg egy rettentő lapos játékmenet lett volna... én titkon azért ennél többet sejtettem a háttérben, ezek szerint rosszul. Még szerencse, hogy időben a fejükhöz kaptak és most már valami többet is remélhetünk mint meghatározott gombnyomkodások sorozatát zéró interaktivitással. Talán most már egy szavatosabb cucc lesz belőle.
9.
9.
adikas
Én várom nagyon bárhogy is sikerüljön.Régi nagy álmom volt egy JP játék amit eddig csak a King-Kong jegelt.
8.
8.
caleb007
Igazából én a gameplay videón is unatkoztam. Annyira interaktív-mozi szerű játékmenete volt, hogy már fárasztott. Teljesen érdektelen mozdulatoknál (mint pl a kilincs lenyomása) megáll a játék és mutogatja, hogy mittomén félkör az egérrel... Nem tudom ez engem idegesített.
Az tetszik, mikor akciójeleneteknél interaktív átvezető van, hogy pl.: a felvillanó gombokat kell megnyomni minél gyorsabban vagy ilyesmi, (főleg ha több variáció van, hogy mondjuk ugorhatsz a fára, de az autó alá is) de nyugis részeknél sztem inkább fárasztó ez a játékmechanika.
6.
6.
Mortis
Sok volt a hőbörgő. Nagyon sok. Pedig véleményem szerint nem tűnt rossznak ez a játék-mechanika, csak nem egy ilyen, sorozatban megjelenő játéknál kell ezt használni.
4.
4.
toarpad
3.
3.
Füles
Inkább legyen jó később, mint korábban egy félkész szutyok...
2.
2.
Jól tudom, hogy ez a játék meg fog jelenni konzolra is? Mert érdekelne, de nem bánom, hogy még kicsit alakítanak rajta.
1.
1.
giga321
Kár pedig várom a Telltale nagyot nőtt a szememben a Vissza a jövőbe gaméjukkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...