Jurassic Park: The Game

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Macintosh, PlayStation Network, Xbox 360 Live Arcade

Akció, Kaland, Dínós
Kiadó: Telltale Games, Fejlesztő: Telltale Games
A Jurassic Park epizodikus megjelenéssel nyitja ki a kapuit a Telltale Games fejlesztésében.
Értékelés: Nincs még értékelve

Most már tényleg vége a Telltale Gamesnek

A kalandjátékairól híres kaliforniai stúdió végleg lehúzta a rolót. A csapat ingóságait elárverezik, és a megmaradt alkalmazottak egészségügyi biztosítása is csak a hónap végéig szól. Emellett egy sor korábbi játék árusítása is megszűnt.

Ilyen volt a törölt Jurassic World-játék

Voltak pletykák róla, de végül sosem jelentették be a Cryptic Studios Jurassic World-játékát. A címből most előkerült néhány kép, valamint némi információt is megtudtunk róla.
  • Írta: barackostej
  • 16 komment

Készül a Telltale második saját címe

A Telltale Games általában olyan befutott frencsájzokból készített kalandjátékokat eddig, mint a Jurassic Park, a Walking Dead, vagy a Trónok harca, ám most újra egyedi, saját kútfőből kipattant címen dolgozik.

Teaselik a LEGO Jurassic Worldöt

Úgy néz ki, tényleg lesz valami a múltkori LEGO Jurassic World-pletykából, az legalábbis mindenképpen árulkodó, hogy már a LEGO Batman 3 végén is teaselték a játékot a fejlesztők.

LEGO-játék készül a Jurassic World alapján?

Jövőre kerül mozikba a legújabb Jurassic Park-film, a Jurassic World, a pletykák szerint pedig játékváltozat is készül belőle, méghozzá a jól megszokott LEGO-köntösben. A hírt még nem kommentálták hivatalos oldalról.

Ez a legviccesebb Jurassic Park-játék

Nagyon ritkán kapunk csak játékot Jurassic Park témában, és általában akkor sem túl jót. A mostani sem nagy szám, viszont viccesnek nagyon vicces - ebéd utánra pont megteszi!

Videón a Source Engine Jurassic Park-modja

Már azt hittük, a Jurassic Life befejezéséig meg kell várnunk a Jurassic Park 4 megjelenését is, de a szerencsére a projekt még mindig fejlesztés alatt áll, és ennek bizonyítékául egy gameplay videó is érkezett róla.

Dobozos formában is megjelenik a Jurassic Park

Nem csupán digitálisan letölthető formában lát napvilágot a Jurassic Park: The Game, mivel a Kalypso Media megállapodást kötött a Telltale-lel, így Európában és sok más régióban dobozos játékként is kiadják a címet. Amerikában már megjelent a Heavy Rain-klón, hozzánk jövő év elején érkezik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!

Késik a Jurassic Park xboxos verziója

Bár a PC-s és a PlayStation 3-as változatok a terveknek megfelelően landolnak a boltok polcain, az xboxos tulajoknak kicsit még várniuk kell a Jurassic Park: The Game-re, mivel a dobozos változatok esetében terjesztési akadályokba ütköztek. Így idén már nem jelenhet meg a játék a Microsoft konzoljára.

Kulisszák mögött a Jurassic Park-játékkal

A Telltale nagyon jól lavírozik az olyan filmes- és sorozatos licencek között, melyekre más nem nagyon csap le. Ilyen a Jurassic Park is, amiből valószínűleg megint egy erős közepes, de azért élvezhető játék fog készülni. Most pedig betekinthetünk a kulisszák mögé.

Jurassic Park: The Game - akcióból sincs hiány

Gyermekként imádtuk a dinoszauruszokat, kedvenc játékaink az őslények fröccsöntött kínai másai voltak, melyekről kopott a mérgező festék. Na, és persze odavoltunk a Jurassic Parkért, így jó néven vesszük, hogy a Telltale kijön a legfrissebb adaptációval. Pörgős jelenetekben tobzódhatunk.

Novemberben jön a Jurassic Park: The Game

Hiába volt odáig tőle a Telltale Games, a kalandjáték-beütésű Jurassic Park fejlesztése nem az előzetes terveknek megfelelően zajlott. A Heavy Rain ötletéből is nagy kanállal merítő címet már a nyár folyamán ki kellett volna adnia, de inkább még tovább foltozta azt. Megvan az új megjelenési dátum.

Konzolokra is ősszel jön a Jurassic Park

Az ugyan eddig sem volt titok, hogy a Jurassic Park előbb-utóbb a konzolokon is tiszteletét fogja tenni, a Telltale azonban egészen eddig semmi konkrétumot nem közölt ezekkel a verziókkal kapcsolatban. Most, hogy a PC-s megjelenést eltolták, együtt mutatkozhat be mindegyik változat.

Csúszik a Jurassic Park kalandjáték

Némi zavar támadt a gépezetben a Telltale Games háza táján, mivel a Jurassic Park játékuk nem a kitűzött megjelenési időpontban lát napvilágot, mely éppen a napokban volt esedékes. A fejlesztők annyit közöltek a rajongók számára, hogy a projekt új irányba fog tovább haladni.

A Telltale még mindig hisz a filmadaptációkban

Bár egyre több kiadó és fejlesztőcég hangoztatja azt, hogy a licencelt játékokban már nincs több pénz, az epizodikus kalandjátékairól ismert Telltale Games csapatát ez nem hatja meg, és rendületlenül szerzik be a filmes jogokat. Most éppen a South Park, Simpsons, Family Guy vonalon indulnának el.

Tíz percig mozog az új Jurassic Park játék

Szeretjük a hosszú gameplay felvételeket, igaz, ez egy epizodikus formában megjelenő játéknál meg is bosszulhatja magát, elvégre az ilyen címek pont a rövidségükről híresek. A Jurassic Park: The Game-ről érkezett videó szerencsére nem lő le túl sok poént, kellemes kis ízelítővel van dolgunk.

Kulisszák mögött a Jurassic Park

A kínosan közeli megjelenésű Jurassic Park: The Game nem pusztán azokat az őslényeket vonultatja fel, melyeket a filmekben is láthattunk, hanem olyanokat is, amik kizárólag a Telltale Games agyszüleményei. A legújabb fejlesztői naplóban erre is fény derül, ahogy arra, hogy mindinkább a túlélésről szól a játék.

Jurassic Park: The Game - itt az első trailer

Ma már ez a második hírünk a Telltale Games háza tájáról, ők munkálkodnak ugyanis a soron következő Jurassic Park és a The Walking Dead játékon is - előbbiből kaptuk meg most az első mozgóképes anyagot, melynek végén a megjelenési dátumról is lehull a lepel.

Jurassic Park - itt vannak az első látnivalók

A Telltale Games öt epizódosra tervezett Jurassic Park játéka tűnik a csapat eddigi legkomolyabb próbálkozásának. A film 1993-as bemutatója óta várunk egy igazán mérvadó játékadaptációt, reméljük most tényleg eljön a mi időnk. Az első képek szerencsére biztatóak.