Újra megjelenik az első Operation Flashpoint

A Bohemia célja, hogy egy név alá hozza az egész sorozatot, így az eredeti, legendás Operation Flashpoint újra megjelenik, csak éppen ArmA néven. Az eredeti példányok tulajdonosai ingyen letölthetik az új kiadást és örülhetnek, hogy megvan nekik ugyanaz a játék kétszer, csak más néven.

A Bohemia úgy döntött, itt az ideje egységesíteni a felhozatalt, így az eredeti Operation Flashpointot újra kiadják, ezúttal ArmA: Cold War Assault címen, ráadásul tartalmazni fogja a Resistance kiegészítő lemezt is. Akinek jelenleg birtokában van egy Operation Flashpoint: Cold War Crisis vagy a játék Game of the Year kiadása, az ingyen letöltheti az átnevezett anyagot.


A Bohemia nagyon örül, hogy ezt sikerült meglépniük, s remélik, hogy ez megszünteti a kavart a vásárlók fejében, akik így már helyre fogják tudni tenni, hogy mely játékok tartoznak az ArmA-családba és melyek a Codemasters szárnyai alatt készülő Operation Flashpointhoz. Ezen kívül úgy gondolják, hogy így sikerült megőrizni a PC-s játékok történelmének egyik mérföldkövét.

A fent látható kép csak illusztráció, s az ArmA II-ből származik, az első Operation Flashpoint azért nem nézett még ki ilyen jól.

9 komment - szólj hozzá!