Hamarosan bemutatják a Thief 4-et?

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 18.
  • Pletyka
Link másolása
Az Eidos Montreal egyik programozójának LinkedIn-profilja szerint az "elkövetkezendő hónapokban" lerántják a leplet a legújabb projektjükről. A szóbeszédek szerint a várva-várt Thief 4 mutatkozik be.

A Thief 4 már régóta készül, ám az eddig kiszivárgott finomságok sem képesek elegendő mannával szolgálni a kíváncsi rajongók számára. Az Eidos Montrealnál robotoló Alexandre Richer LinkedIn-profilja kilátásba helyezi, hogy a csapat az "elkövetkezendő hónapokban" lerántja a leplet a legújabb projektjéről. A Deus Ex: Human Revolution óta "csupán" a Tomb Raider multiplayer módját rakták össze a srácok, bőven volt idejük csinosítgatni a Thief 4-et is.

Richer a még bejelentés előtt álló program kezelőfelületéért felelt 2011 augusztusától 2013 januárjáig, ám azt megjegyzi, hogy már nem kell sokat várnunk a leleplezésre. A szakember azóta a Watch Dogson munkálkodik.

Lehetséges, hogy a Thief 4 már csak a next-gen konzolokon teszi tiszteletét? Természetesen figyelemmel kísérjük a montreali brigád felől fújó szeleket.

8.
8.
br1Koo
Én csak a 3. részével játszottam, azt imádtam anno, igazából én örülnék, ha olyasmi rendszerrel működne mint a dishonored, olyasmi irányítással, pályafelépítéssel( persze a megfelelő környezetben). Imádnám
7.
7.
DON GONDOCS
Mért kellet egy új gent várni egy ilyen jó játéknál? mert már szinte biztos vagyok hogy egy sok folytatás csak a most következő platformokon teszi tiszteletét megújult formában.
5.
5.
Azeroth87
Az első része igazi különlegesség volt anno. Bár én ritka ügyetlen voltam benne :-)
4.
4.
Shannaro
Én pont decemberben küldtem le a teljes sorozatot, idegcsillapítónak szántam így a 4. rész előtt, de csak még türelmetlenebb lettem.
#1: Amúgy van hozzá magyarítás, méghozzá igencsak részletes.
3.
3.
JcGross
#1: "az kicsit elszomorít hogy lehetséges hogy pc-re nem lesz" Ezt mégis honnan veszed? Semmi jel nem utal rá, még be sincs jelentve.
2.
2.
Bhse
Létezik még az Eidos?
1.
1.
markoci555
jujj b*sszameg, akkor most már tényleg itt az ideje újrakezdeni a 3-ast, kiskölök hülye fejjel elakadtam már az első pálya felé valahol, nem értettem az angolt rendesen :)
az kicsit elszomorít hogy lehetséges hogy pc-re nem lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...