Új LittleBigPlanet készül PlayStation Vitára?

  • Írta: fojesz
  • 2013. április 5.
  • Pletyka
Link másolása
Miközben mindenki a LittleBigPlanet 3-at várja, a Sony francia leányának fejese azt mondja, hogy igen, jóllehet a konzolgyártó-fejlesztőcég még csak nem is utalt rá korábban, hogy folytatódna a kézikonzolos rész.

A PS Vitás LittleBigPlanet is remekül sikerült, így valószínűleg semmi akadálya nem lenne annak, hogy folytatódjon a sorozat kézikonzolos kivetülése, igaz, eddig a Sony nem mondott semmi olyat, ami alapján ebben bízhattunk volna.

Eddig. A minap a francia Pockett beszélgetett a Sony franciaországi részlegének vezérigazgatójával, Philippe Cardon pedig kerekperec kijelentette, hogy idén a Soul Sacrifice és a LittleBigPlanet lehetnek a Vita húzócímei. Mikor megkérdezték, külön helyesbített, hogy nem a 2012-ben megjelent LittleBigPlanet Vitára gondolt.

A Sony hivatalosan még nem jelentett be semmit, addig tessék a hírt fenntartásokkal kezelni: ne feledjük, hogy anno Cardon ígérte be 2012-re a PS Vitás Monster Huntert is, amire azóta várunk - és valószínűleg velünk együtt vár rá a Sony is.

3.
3.
RangerFox
Inkább PS vita-ra csináálják a gémeket és majd PS4-re fogják az LBP3-at.
2.
2.
ichigo477
LittleBigPlanet 3 készülhetne már:)
1.
1.
strike19
Még Ps3-ra is kiadhatnák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...